Баби с брадви ще бранят нивите на внуците си!

Баби с брадви ще бранят нивите на внуците си!


Баби с брадви ще бранят нивите на внуците си!

20 тона канабис са “ожънали” до този момент органите на реда, които започнаха масирана операция вчера. Открити са няколко ниви, които вече са унищожени.
Операцията се провежда на територията на Кюстендил, Смолян и Благоевградсъс съдействието на Специализирания отряд за въздушно наблюдение на ГДГП.
В Благоевградско теренът е изключително труден, достъпът е ограничен, на места непроходим за автомобили и за да бъдат открити тези ниви. Канабисът се отглежда в държавен горски фонд, в които има участъци, трудно видими дори и от хеликоптера. Затова в операцията е включен и оглед на територията с хеликоптер, поясни главен комисар Светлан Кичиков.
Основно действията по откриването на засетите ниви с канабис са в труднодостъпните райони на планините Огражден, Беласица и Малашевска.
Общо от началото на сезона унищоженото количество канабис възлиза на 58 тона зелена маса, от тях 48 тона са открити от граничните служители.

Образувани са 27 досъдебни производства. Задържани са 12 лица, на повечето от които са с наложени парични гаранции.
Според информация на полицията дрогата е предназначена за разпространение в региона и на територията на страната, но разследващите не изключват и опити за износ извън страната.
Специализираната операция ще продължи докато не се “ожънат” всички ниви в региона, закани се главен комисар Кичиков.
Преследването на жътварите на канабис започна. В област Благоевград задържаха трима мъже с над 75 кг канабис. Мъжете са арестувани при спецакция в Петрич.

Efekt 2

Полицейска операция за противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена вчера, като са проверени два имота и лек автомобил.
Криминалистите проверили имот в село Митино, община Петрич, стопанисван от 57-годишен мъж от селото. Там са открити 25 растения с общо тегло 76.6 кг.

Служители на РУ-Сандански пък проверили къща и прилежащо към нея дворно място в село Плоски, обитавани от 49-годишен местен жител. Там служителите на реда открили 5 канабисови растения с общо тегло 781 грама. Униформените намерили и около 110 грама суха тревиста маса.
Спрян за проверка е и лек автомобил “Пежо”, управляван от 33-годишен мъж от Благоевград. Установено е, че той шофира след употреба на наркотични вещества.

В два от случаите са образувани досъдебни производства, а в един – бързо производство.
Работата продължава под наблюдението на прокуратурата.
Припомняме, преди само 2 дни министър-председателят Бойко Борисов посочи, че властите у нас “много сериозно се подготвят за жътвата на канабис”. Тогава той заяви: “Да не отиват да жънат, наблюдаваме ги отгоре и ги чакаме. Сутринта имахме оперитавка по жътвата. Едните жънат жито, овес, а ние се готвим как да ги хващаме като жънат канабиса.”

Източник: news.bg

Баби с брадви ще бранят нивите на внуците си!

Според някой приходите от реализираната суха маса, която ще ожънат ченгета ще е на стойност над 75 000 000 лева!

Естествено тези пари няма да бъдат облагани с данъци и няма да бъдат обявени в данъчните декларации на полицейската мафия у нас !

Едно е ясно обаче, че граби се като за последно, защото догодина никой от наркопроизводителите няма да засее и една нива и ако до сега вината поемаха някой друга баба то сега виновни не им трябват, а важна е печалбата !

Хората от планината се заканват, че може и да падне някой хеликоптер, че те и без това си падат ей така у нас !

Наркодилърите обаче предупредиха, че нищо, че е отпаднал разходът на производителят, но намаление на цената не се очаква на пазара !

От МВР завиха, че можете да си пушите спокойно, държавата се е погрижила за Вас!
Едно си Бойко бае друго баба знае !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.