Бай Тошо: „Всеки кооператор – свиня, всеки комунист – две!“ А хранехте свинете с истински хляб!

Бай Тошо: „Всеки кооператор – свиня, всеки комунист – две!“ А хранехте свинете с истински хляб!


Тодор Живков: Когато с хляб хранехте прасетата! Тодор Живков: Имаше едни времена, в които с хляб си хранехте прасетата, а само какъв хляб, беше истински заквасен без избелители и оцветители, хляб вкусен и ухаен, хляб от истинска пшеница или ръж. Купонна система за хляба, но всички от по старите другарки и другари си спомнят какъв бе хлябът. Всяко село си имаше фурна, в която се месеше и печеше хлябът.

В някои населени места имаше майстори хлебари, които правеха такъв хляб, че да си го спомняш години след като си го ял. Всичко бе от народа за народа дето се казва от хляба по-голям няма.

Днес модерни сортове ГМО пшеници дават големи добиви и големи разлики във вкусът и качеството. Имате допълнително канцерогенни избелители, оцветители, ароматизатори и овкусители като добавите и химикалите, които дават трайност на продукта всичко друго е, но не и хляб.

Efekt 2

Голямо количество глутени и други вредни съпътстващи вещества като нов протеин глиадин, който представлява опиат (екзорфин). Накратко новите хлябове са новите отрови, но по мое време имаше институти, които следяха за качеството на храната, а здравето на хората ни бе най-важно, защото здрава нация и умна бе най-важното за една истински силна и здрава България. Някога хората хранеха прасетата си по мое време с хубав хляб и ядяха истинска храна, а сега как е? Май нито хляб, нито прасета има?

„Всеки кооператор – свиня, всеки комунист – две!“ Надписът е върху метална табела, която е позната за някои от по-възрастните българи.

Днес подобни останки се продават в антикварни магазини и са търсени за обзавеждане на заведения. А някога хранехте свинете с истински хляб, а днес в условия на Демокрация хранят хората с боклуци, а никой не бил по-голям от хляба – от ГЕРБ са над всичко, а вие сте под всичко останало, срам ме е!

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.