Бай Тошо: Ние знаем от 1974 година за COVID 19


Няма как по времето на студената война службите на Бай Тошо да не са знаели за зловещите планове на запада.
Световна пандемия. Интервю от 21.10.2014 разкрива ставащото днес:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=oAFe2GEmeTI&feature=emb_title

В интервю излъчено на 21.10.2014 година Хари Вокс, разследващ журналист, разяснява методите на работа на един особен елит.
В неговия арсенал влизат всякакви средства за постигане на целта, но едно ново оръжие – пандемията е любимата играчка на кукловодите.
Ситуацията днес е част от план. Погледнете какво стана?

Efekt 2

С един замах цялото човечество е под ключ. Вижте и ролята на Китай. Ще онемеете от това, което предстои да чуете.
Много е удобно да бъдем държани под страх и контрол, за да се случи всичко останало от картината. Унизително за човешката същност, е когато научи за деликатните детайли от схемата за масово подчинение.
Вероятно това може да бъде определено като поредната фейк новина или по-лошо, монтиран в нечие мазе миналата седмица клип. Така както видяхме мъртви деца в кувейтска болница или избити семейства от зарин в Сирия.

Битката за човешките души е в ход не от днес. Пандемията е ужасна, (аплаузи от сърце за всеки лекар, медицинско лице, фармацефт, зъболекар, санитар, полицай, мазагинер, шофьор, ватман, машинист… ) но още по-ужасно е робството.

Източник:novotopoznanie.com

Бай Тошо: Ние знаем от 1974 година за COVID 19.

Разузнаването на България бе най доброто в света в сверата на икономическата линия и няма как да не знаело за този грандиозен икономически колабс именно от това ни пазеше социализма и Бай Тошо.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.