Бай Тошо: Отядохте ли си на банани?

Бай Тошо: Отядохте ли си на банани?


Бай Тошо: Отядохте ли си на банани?
На 10 ноември 1989 г. на пленум на Централния Комитет на БКП Тодор Живков беше освободен от поста генерален секретар на партията след десетилетия начело на страната. На тази дата започва и преходът на България към пазарна икономика. На 10 ноември Пленум на ЦК на БКП гласува оставката на Тодор Живков като генерален секретар. Процесите по свалянето на Тодор Живков от власт се развиват от средата на 80-те години, когато неговият имидж започва да пада. Той не е харесван от Михаил Горбачов, който иска отстраняването му.

В България движеща сила на свалянето на Тодор Живков стават така наречените “чавдарци”, формирани на 5 ноември 1989 г. по инициативата на Добри Джуров. В групата влизат Добри Джуров, Йордан Йотов и Димитър Станишев. Бай Тошо падна последен от всички комунистически лидери до последно държа властта, но на тази дата България премина от Руско управление в Американско.

Сега имате Американски бази и военно присъствие, имате и банани да ви е сладко под окупация. Може всичко да е било, но по мое време нямаше бедност, болните бяха малко и се лекуваха безплатно, а България имаше силна икономика и производство и сега от пиедестала на времето как сте, по-добре ли живеете? Аз Бай Тошо ви казвам, че от тази дата започна разпада на България като бандитско-мутренският модел унищожи не само страната ни икономически и имиджово, но съсипа и вас и вие сте ограбени от банките и мутрите и от бандитите, който управляват страната ни. Искахте банани – дадоха ви, искахте дълги коси – дадоха ви и дълги бради, искахте Демокрация, но дойде мутровластие.

Efekt 2

Това, което сами си направихте можете сами да си го поправите. Странно е нали онези, които викаха 45 години „стига“ на площадите днес децата им викат „мутри вън“! Поне имате банани…

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.