Бай Тошо: Преди 89-та година България беше Швейцария на Балканите сега от боклуци се превръща в рай за клошарите!

Бай Тошо: Преди 89-та година България беше Швейцария на Балканите сега от боклуци се превръща в рай за клошарите!


И втори народен съд да дойде не ще се оправите вече. Китна и богата страна – села и градове цъфтяха. Българският лев беше обезпечен със злато – всеки лев. Имахме модерни заводи за компютри, компактдискове, полупроводници и всички нови световни технологии.

Имахме ги в България. Изнасяхме мотокари за Япония. Изнасяхме агнета за целия арабски свят. Изнасяхме плодове, зеленчуци и всякакви консерви за Русия и т.н. Моето село беше голямо, на брега на Дунава, имаше лятно и зимно кино. Сега в българските села е мизерия и разруха, а в швейцарските села има фирмени сервизи и шоу-румове на Мерцедес, Порше, Мазда. В селата. Само за сравнение къде ви оставих и къде сте сега?

Нацията наполовина няма образование, няма индустрия, няма армия, няма здравеопазване, а всички заводи разрушени, всички ферми разорени. Нямате и буркани по мазите, нямате и акъл в главите за да търпите. Туризмът ви е за пране на пари, чужди мафиотски дори. Хранителните запаси се контролират от вериги отвън, банките ви са под заповеди отвън. Единствените военни бази у нас не са наши.

Efekt 2

Загубили сте не само суверена си, загубили сте територията си, ако стане нещо не можете нито да се защитите, нито народът си да опазите. Всичко ви е фалшиво и хората са болни и тъжни. Комунисти станаха капиталисти, демократи – социалисти, всичко е наопаки, защо?

От една модерна аграрна страна се превърнахте в сметище – земята отровна, въздуха и водата и те, а народът мре ли, мре! Професори и академици ровят по казани, а ви управляват най-големите хайдуци и какавани.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.