Бай Хой, как кой ?

Бай Хой, как кой ?


На калпавият Бай Хой троловете му били виновни!
За всичко са виновни комунистите – за всичко са виновни троловете!

Кой смени рефренът, че „за всичко са виновни комунистите“ ли, ами Цветан Цветанов като мантра повтаря, че за загубата на Цецка Цачева на президентските избори са виновни троловете и фалшивите новини!
Сега виждате, че тази мантра се е озовала и в празната тиква на премиерът ни !

За срещата с Тръмп пак било кампания на троловете, че той не искал да се снима видите ли за селфито или липсата му пак троловете били виновни?

Efekt 2

Сега да вземем да попитаме колко хейтъра и трола присъстваха на срещата на ООН?
Истината целият Български народ я видя, а другото е ала-бала !
Сега обаче на калпавият Бай Хой троловете му били виновни ! Видяхме и как медиите васални вменяваха на  обществото за отиването на Борисов в САЩ!

Борисов загуби рейтингът си и личният му авторитет се топи с бясна скорост !

Очаква се и огромен наказателен вот и Борисов е бесен, защото социологическите изследвания показват, че ГЕРБ с всяка минута губят от своят електорат !
Сега обаче на калпавият Бай Хой троловете му били виновни като до вчера пък им бяха виновни комунистите и все някой им е виновен!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.