Банките и войната им срещу нас

Банките и войната им срещу нас

МЪЖ ОТ ТЕТЕВЕН „ВЪРНА“ КЪЩАТА СИ НА БАНКАТА

Хит в социалните мрежи стана история от преди две години. През 2013 година мъж от Тетевен се изгаври с банката, в която направил ипотека на дома си. Господинът успял да прецака институцията, като й предал полагащия й се дом в… насипно състояние! Има защо. Вижте историята му и дайте мнение.

Потърпевшият дал последните си средства, с които разполага, за да събори къщата, обитавана от него и семейството му. Домът бил ипотекиран и семейството не можело да плаща вноските по кредита. От банката постоянно звъняли и пращали писма до семейството, за да не уроним авторитета, ще запазим нейното име в тайна.

Efekt 2

Земята обаче, върху която била построена сградата, не била включена в ипотеката. Така обитателите й предпочели да разрушат къщата и да я дадат на банката, като върху земята си построят нова, тъй като щяло да им излезе по-евтино, отколкото да си плащат кредита.

След като я съборило, семейството натоварило строителните отпадъци в „Камаз“ и пренесло къщата в насипно състояние пред централния офис на банката в Тетевен, където била направена ипотеката.

Мъжът започнал театър с молби да не отнемат къщата му. Децата започнали да плачат, майката припаднала, бабата ги проклинала с това „Дано и на вас ви се случи“. Банката не им обърнала никакво внимание и тогава човека се провикнал:  „Не искат баджанак. Стоварвай!“ Шофьора изсипал товара от отпадъците пред банката, поздравил с клаксона служителите и потеглил.

Със сигурност има много българи, които се намират в трудно положение и не виждат изход от това. Мислите ли, че тази постъпка е правилна и как бихте реагирали вие, ако на вас ви се случи такова нещо. Сега с тези „бързи кредити“ дали ще има някой нов експеримент по нашенски?
Източник: vzrivi.net/

Ние от Blife.eu питаме теб читателят какво е твоето мнение ??? Все пак няма някой в страната или поне някой негов роднина или приятел да не пострадал от Банките и защо е така ли? Много е простичко Банките са си купили всички органи и инстанции! Започваме от долу на горе. Общински служители и всички на държавна работа лесно им се дават кредити на полицаите също. Съдиите и прокурорите там е друго те има преференциални лихви по-ниски с много по-облекчени и с намалени доста такси ! Банките си имат, същото е и с политици и депутати. И когато Вие имате проблем кой ще Ви помогне – никой !

Съдията ще назначава експертизи на доверени до банковите лобита експерти ! Адвокатите всеки ден се срещат с Юрисконсултите на банките и за пред Вас се карат в съда, а иначе си делят хонорари кой ще Ви помогне ! НПО-ТА и ФОНДАЦИИ, който се борят срещу банките – та те са на хранилката на самите банки и целта им е да ви мотат докато се откажете да си търсите правата ! А спрете ли тогава банката е на хода. Така тя ще Ви търси и ще Ви осъди дори за това за което тя е виновна и не са един или два тези случай!

Защо банките печелят ли, ами просто банките водят всички дела срещу всеки поради няколко причини:
– Първо – съдът е купен от тях .
– Второ – ако Вие сте упорит с добри и добре мотивирани адвокати готови да Ви изчистят името и да Ви върнат честта. Пак ще загубите, защото делата започват да се влачат с години . И тогава идват на помощ мутрите да Ви тормозят, да но Вие сте костелив орех и не подавате! Е ще се намери някой полицай да се порови в животът Ви . Но Вие сте от стара коза яре и продължавате ок, но има едно НО. Кой може да говори в тези нестабилни и несигурни времена, че Вие 5-7-10 години ще имате да плащате при условие, че има десетки външни фактори, който ще Ви пречат ! Малцина успяват и този господин е успял макар и за кратко !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.