Бедствено положение в цялата страна!

Бедствено положение в цялата страна!


Бедствено положение в цялата страна!
Когато институциите не работят!

От училища, детски градини, ясли и гимназии масово звънят на родители, че излизат в грипна или дървена ваканция ! Колкото и странно да звучи от днес има издадена директива на много места в страната предимно в София, Варна, Бургас и в по-големите градове ! Учители изпращат СМС-и или се обаждат на родителите да идват да прибират децата си от заведенията!
Когато институциите не работя в страната е така !
Няма кой да чисти пътища, силният вятър прекъсва електропреносната мрежа в много населени места, а хората звънят без успех на телефоните подадени за връзка!

Иначе няколко прохода са затворени както и пътни участъци като Варна и Добрич където няма планини и стръмни участъци ! Всичко е нормално, нали ?
Отдавна всичко в страната е на самоуправление иначе имаме управници, но те са ангажирани да оправят тях си и родата тук-таме ! И така освен, че ще спира тока днешният ден ще е изпълнен и с повече телефонни обаждания към съседи, баби и дядовци, които от където може да прибира децата, че хората са на работа !
И ако спира работният процес в училища и градини защо не спира в заводите и частните фирми, ами най-вероятно бедственото положение е мотив, а не факт !

Efekt 2

И така и тази година снегът ни изненада!

Макар и от както ГЕРБ са на власт това изречение никой да не изненадва!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.