Битият бит е банална фраза! Кирил Стаменов: Майната Ви, да Ви бият!

Битият бит е банална фраза! Кирил Стаменов: Майната Ви, да Ви бият!


Вижте какво публикува на стената си във Фейсбук оз.полковник инженер Кирил Стаменов Публикуваме неговият пост без редакторска намеса:
О, УЖАС!

Биели журналисти от платените антибългарски медии!
Ореваха света тези от НОВА тв …
Ще ви бият, бре!
Навсякъде трябва да ви бият, гнусни, платени, продажни мекерета, дето имате и безсрамието да се наричате журналисти!
Журналисти?!
Най обикновени платени безсрамници които са решили, че са журналисти защото някой им бил издал карта на журналист със снимка …
Това ли е журналистиката? Карта и да ходиш да се ровиш в живота на хората, да показваш това което някой друг ти казва да показваш срещу заплащане?

Да плюете против собствената си държава и сънародниците си и да венцехвалите откровени бандити, мутри и неграмотни, измислени политици които са за смях с географските си познания и глупостите които вие тиражирате ежедневно?
Как не ви е срам?
Какви журналисти, бе?
Лайнари сбъркани дето не можете да напишете нищо свястно сами без одобрението на кретените които въведоха диктатурата на Гербериата в България, без одобрението на господарите от други държави чиято цел е заличаването на българската нация, които говорите и пишете неща които отвращават българите …
Каква журналистика правите вие бе, платени лизачи и неграмотници?
Биели ви?

Efekt 2

Малко ви бият! Скоро така ще ви бием ние, българите които нагло и безцеремонно се опитвате да манипулирате по всички видове медии, че ви е бедна фантазията!
Само бой за вас, много бой … а може и друго, не знаете българина какво въображение има!
Били ги били – малко са ви били, боклуци!

(моля никой да не ми пише в коментарите, че има честни журналисти в държавните медии – няма!)
Майната ви, да ви бият!

Ние от Blife.eu ще запазим нашето мнение от журналистическа етичност към колегите! Макар че за пари етика няма, в тази гилдия! Само ще добавим, че нас не ни бият, макар да сме едни от най-критичните, но и не сме вземали пари за платени материали !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.