Бойко Борисов остана на място в пътен инцидент !

Бойко Борисов остана на място в пътен инцидент !

Зверска катастрофа във вторник оставя Бойко Борисов на място на русенския бул. “България”!

Медиите крият за да не започнат да шушукат хората, че Бойко Борисов носи лоша поличба и тутакси всички да махнат календарчета и портрети от таксита и коли, от офиси и домовете си с ликът на Бойко Борисов !

Истината е, че портретът изрисуван на лек автомобил остана на място в пътен инцидент докато дойдат от КАТ и полицаите не потвърдят часът и датата, в който автомобила е угаснал завинаги !
Опелът с изрисувания на предния капак образ на премиера в оставка Бойко Борисов е катастрофирал!
Инцидентът е станал във вторник вечерта на русенския бул.
“България”, съобщи “Русефактор”. Колата се е сблъскала с тежкотоварен камион на моста над бул. “Хр. Ботев”.
По цялото платно е имало части от автомобила, но по първоначална информация водачът му не е пострадал при инцидента.Бойко Борисов остана на място в пътен инцидент

Спиро Янкулов се прочу преди 3 г. с идеята си да увековечи Бате Бойко върху муцуната на колата си.
Опелът му е атракция и събира погледите със специално изпипаната рисунка.

Efekt 2

Спре ли някъде, снимката за спомен на впечатлени минувачи е задължителна.

За шедьовъра бившият футболист наема местния художник Илиян Илиев, с когото обсъжда най-подходящата поза на министър-председателя.

Аерографът го е запечатал със замислен поглед и кръстосани ръце. Уникалният портрет е направен за 3 дни и е покрит със специален лак, за да не избелява.

Спиро Янкулов не крие, че обожава Бойко Борисов открай време. Чудакът трепери над колата и не позволява на маниаците да я пипат.
Въпреки офертите от чужбина, той е категоричен, че няма да продаде култовото возило. Като по чудо чудакът на Бойко Борисов остава жив от инцидента !

Поличба или не, но Борисов е донесъл лош късмет и не само на него !
Сега съдбата е дала добър урок на Спиро Янкулов и дано този фен на Борисов е разбрал, че времето на Борисов е свършило !
Дано поне е имал застраховка, защото Борисов няма да му плати безплатната реклама!

Лош късмет, поличба или просто небесните сили са решили да изтрият всички символи на Бойковизма ние не знаем, но едно е ясно !

БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ДОНЕСЕ ОГРОМНО НЕЩАСТИЕ НА ЦЯЛ ЕДИН НАРОД ! Явно клетвите започват да се сбъдват !

Бойко Борисов остана на място в пътен инцидент

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.