Бойко Борисов! Помни, че си смъртен!

Бойко Борисов! Помни, че си смъртен!


Бойко Борисов назидателно към тези гадове Бойко Борисов назидателно шамари големи бизнесмени, които имат червени следи в миналото си! Назидателно към всеки един, който може да и да си помисли да подкрепи столетницата като алтернатива на хунтата!

Назидателно или наказателно да ги свият в ъгъла да нямат нито лев за следващите избори !
А без пари избори не се правят !
Психологическият момент е преломен в тези месеци !

И докато от едната страна рушат и отслабват червените каси от другата страна върви як пиар какво са построили, какви открития са намерили археолозите и как всеки ден откриваме нови зали, пътища и басейни, нови спортни площадки и ред такива! Скандалите, с който се занимават от БСП допълнително отслабват столетницата !

Efekt 2

Много енергия се гори в излишната посока! Цветан Цветанов в личен диалог с много такива червени другари въртят интриги в столетницата освен това и публичните скандали, които излизат всеки час също отнемат от времето на екипите на столетницата, но няма как, трябва БСП да има позиция и тя да бъде отстоявана !
Бойко Борисов вече е в последната фаза на своята диктатура и показва твърдост и така страхът ражда още страх!
Твърдостта на Бойко Борисов се изявява, че е готов да реже глави на своите, но е намек и към коалиционните партньори към всички под него в йерархията ! Страх се сее към опонентите и сред своите !

Тази диктаторски манталитет става все по-явен !
Чувството за надзаконие и че няма кой да го смени, защото той държи всички лостове на властта, всички регулатори са в ръцете му и той е вседържителят ! Много диктатори са идвали, но и са си отивали от този свят !

Но са оставяли след себе си много разбити съдби, много смърт и разрушения и Бойко Борисов ще бъде запомнен с това, с тази разруха и деморализация, с унищожението на аграрният поминък на хората, с разрушените заводи и със съсипаната икономика !

Всички виждаме колко качествени са пътищата и санирането им ! Те няма да изкарат и една петилетка както се казва по комунистически! Истината е, че насилието ражда само насилие!
И както е казано в светото писание „кръвта не се измива с кръв“! Колко бизнесмени трябва да умрат?

Колко бизнесмени ще бъдат ограбени?
Колко Банки трябва да фалират ?
Алчността е безгранична, но никой не е вечен и нищо не е вечно!

Някой задава ли си въпроса защо древният Рим, древният Египет и в Гърция има до ден днешен останки на храмове и пирамиди на големи монументални архитектурни сгради както и при майте например?

Защото тогава се е строяло с акъл като архитектурата и материалите са били качествени – всичко е масивно и стабилно за да може да понесе няколко слаби владетели и пак да остане !
Именно затова и днес хиляди години след тези цивилизации тяхното строителство е оцеляло при не един или двама лоши управници, не едно или две природни бедствия!

С фалшивите асфалти и цветните боички, с които се пребоядисаха сградите нищо няма да остане след епохата на Бойко Борисов !
Той ще влезе в историята като човекът диктатор унищожил собственият си народ !

Унищожил останките на Комунизма, но и с тях цяла България!
Много диктатори е имало на този свят, но всички са си отишли !
Не случайно в древен Рим са имали поговорка „Memento mori“ то е известен латински израз, който може свободно да бъде преведен като „Помни, че си смъртен“, „Помни, че ще умреш“ или „Помни смъртта си“.

В Древния Рим използвали израза „Memento moriendum esse“, което буквално означава „помни, че си смъртен“. Когато някой победоносен пълководец се завръщал в Рим, бивало устройвано триумфално почетно шествие при влизането му в града. Докато всички посрещали триумфиращия с радостни възгласи „Io, Triumphe“ специално ангажиран роб държал венеца на пълководеца и му нашепвал в ухото „Memento mori“, за да не се възгордее прекалено.
Някъде дори са използвали и копия, с които да го побутнат!

Когато си забравил кой си и от къде идваш често се случва така, че съдбата ти припомня!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.