Бойко Борисов успокой членовете и симпатизантите на ГЕРБ: Вируса поразява мозъка, не се безпокойте, вас не ви засяга!

Бойко Борисов успокой членовете и симпатизантите на ГЕРБ: Вируса поразява мозъка, не се безпокойте, вас не ви засяга!


Коронавирусът поразява мозъка!
В България коронавирус върлува повече от десет години. Шокиращи факти излизат наяве.
Истината е, че коронавируса отдавна е поразил мозъците на обществото.
Сега да ви попитаме кой и как обеззаразява автомобилите влизащи в стараната ни?
Кой и как и какви мерки се взимат по летищата?
Нямаме гражданска защита, нямаме и институция в страната ни, която да се грижи за населението.
Скъпи читатели, да ви попитам знаете ли своят евакуационен план за спасение в случай на атомна война или бактериологична война?
КОРОНАВИРУСЪТ В БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО СИСТЕМА ЗА ОПАЗВАНЕ НА СТАТУКВОТО.
И така отмениха се протести и митинги.
Защо ви казваме, че поразяват вашите умове?
Защото от както дойде коронавируса всички умове забравиха за чумата по свинете, онази чума за която изклаха и заровиха свинете, ами ако имаше чума нали изпражненията на свинете останаха навън и нима мухите нямаше за броени дни да разнесат въпросната чума, ако я имаше? Никой не говори какви апетитни военни имоти се продават на занижени цени днес.
Забравихте поскъпването на тока и вдигането на цените на храните.
Забравихте мигрантите, които нахлуват в страната ни, а тях кой ги преглежда и проверява какви вируси оставят със себе си. Забравихте боклуците който изгарят . забравихте скандалите с къщата в Барселона. Забравихте и скандалите с издаването на задгранични паспорти от човекът на ВМРО между другото прокуратурата каза, че няма престъпление и е така в страната докато всички говорят за коронавирусът няма обири на банки, няма убийства, няма грабежи и изнасилвания.

Няма престъпност и в Перник, най-вероятно вече се къпят по три пъти на ден!
Всички някак си задружно вкупом говорят за щабове, които да занимават обществото с някакъв вирус на час по лъжичка информацията се тиражира, а Бойко си кара мандата и ще си изкара.

До Май месец няма да има организирани протести заради карантината и вирусът. След това се хващаме за зелено и всички тръгват в отпуски на море и така институциите спират да работят като схемата е ясна!
Всички са в отпуск, заплатите вървят, депутатите излизат във ваканция, учителите и децата, всички ще ваканцуват.
Отменят се концерти и дори Пловдивският панаир както всички масови прояви и така държавата на хаоса излиза в отпуск и така всички крепят Бойко да си изкара мандата.

Efekt 2

Аз ви казвам вирусът поразява вашите умове и затова всичко се забрави.
Най-вероятно на финала Бойко ще спаси страната ни като отчетат, че имаме най-малко заболели и видите ли ние работим за вас, а истината, че те работят за тях си и всяка секунда докато са във властта те взимат пари и някой някъде си плаща.

Някой хора са силно увредени и изкупуват стоките на хранителните вериги, които отчетоха ниски обороти по Нова година, но давайте запасявайте се, защото тези, които ви контролират ви манипулират и единственото място, което поразява вирусът е вашето съзнание. Имаме и добра новина, че от простотия не се умира, но държавата се съсипва от нея, а виковете „оставка“ някак си не се чуват в аптеката.

В крайна сметка няма опасност от пандемия и епидемия, заяви Бойко и успокой членовете и симпатизантите на ГЕРБ, че вируса тях няма да ги застигне, защото той поразява мозъка, а те мозък нямат, иначе не биха гласували за ГЕРБ!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.