Бойко имам си една мечта

Бойко имам си една мечта
Бойко имам си една мечта

Та за Бойко и моята мечта !

Тази сган да ги видя хей така !
Бойко мечта

Аз мечтая Българският съд да вземе да съди по Румънските закони – с тях на топло и не един крадлив политик получи нервен тик и се озова в затвора за поуката на много хора !
В нашата страна няма ни един дето да краде щом в затвора няма политик да лежи за дето е откраднал от държавните пари нали ?

Искам този да го видя така където прати той мнозина и присъдите им и прочете от парламентарната трибуна без съд, без прокуратура, рече и го стори на инат, а що съдби затри този физкултурен регенерат – голяма гад !

Efekt 2

Цветанов мечта

Викам тази да я видя честно в ПТП да спука гума на някой магистрала и да пропадне в някой яма, в която липсват някой материали дето са ги те окрали и затова сега ни път, ни магистрала, а се фука тази кр@в@ като онази дето е лилава, че видите ли хората пътуват и така и се сближават, но спирам с тази реклама !

Лили Павлова мечта

Искам този да го видя как катапултира с някой американски самолет дето бил много лек, ама и трета употреба ама и парашута да не се отвори  !

Ненчев мечта
Искам армията наша да изпълни траурният марш и по американски залпове да изстреля в памет на това говедо, а на ковчега сигурно не българско, а американско знаме да му повият.
Дано при следващият му полет се затрият и той, и американският самолет, че в армията животът да стане далеч по-лек !Министър мечта

Искам този да го видя по телевизия Ал-Джазира да го снима някой талибан и да иска откуп директно от премиера за главата му пълна с американски звезди и да видите, че Бойко няма да даде и стотинка дори !

мечта ГЕРБ А този да го видя искам аз на някой гара да чака влака до забрава и да няма кой да му каже, че влакът не минава и вече бил продаден на друга фирма!и

Искам този да го видя да умира пред джипито на кабинета и да не му дадат ни ред, ни направление, защото системата за пръстовите отпечатъци не работи и няма кой сега да го обработи !
Да гледам аз как бавно гасне пред кабинета и да няма кой да му подаде ръка и да го изоставят както той нас болните, сега !

И когато го приемат в кабинета да стане ясно, че закрили са неговата пътека !
И другите им помагачи и слагачи и да не ги подмине чума и холера, да ги тръшне и ЗИКА, че много по-тежки болести ми идват на езика !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.