Бойко Рашков в „Тази сутрин“ по БТВ намекна за случаят на Николай Цонев

Бойко Рашков в „Тази сутрин“ по БТВ намекна за случаят на Николай Цонев


Николай Цонев казва: ”Аз съм Български офицер и няма да падна колене“! Това се случва с пистолет насочен към главата!
Темата на предаването бе за нерегламентирано подслушване в България! Всички си спомняме времето когато всички казвахме „това не е за по телефона“, а днес не е по-различно !

Цветановщината продължава с пълна сила ! Бившият началник на национална следствена служба Бойко Рашков повдигна завесата зад която става дума, че България е осъдена за над четири милиона в Страсбург за това нерегламентирано подслушване докато Германия е осъдена само за 140 000 лева !
Ако сравним броят на населението на двете държави ще установим, че тук всичко това се случва безконтролно и в огромни размери !
Всеки се подслушва от политици до обикновени баби по селата! Милиони плаща страната ни заради Цветан Цветанов и неговите арести, но това не притеснява Цветанов той продължава да управлява без да поема отговорност за действията си! Да говорим за нравственост и моралност или за наглост и чуство за безнаказаност и надзаконие!

На едно обаче сме свидетели, че Николай Цонев защити честта си, но плати цена със спекулации с името и достойнството си!
Колко обаче са нерегламентирано подслушвани и следени, колко обаче нямат силата, духът и финансите да защитят честа и достойнството си!

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.