Бомба избухна на летище в Турция

Бомба избухна на летище в Турция

ВЗРИВ Е ИЗБУХНАЛ НА ЛЕТИЩЕ В ИСТАМБУЛ. ДВАМА СА ПОСТРАДАЛИ

Двама сътрудници на летище Сабих Гьокчен в Истамбул са пострадали в резултат на взрив на площадката за паркиране на самолети, причината за инцидента засега не е известна, съобщава Ройтерс, позовавайки се на информация от авиокомпания Pegasus Airline.

В съобщението се казва, че взривът е станал в полунощ местно време в зоната за паркиране на авиолайнерите. Пострадали са двама чистачи, намиращи се в близост до един от самолетите.

На мястото на инцидента не е имало пътници, а работата на летището продължава в нормален режим. Причината за случилото се се изяснява.
Източник: www.news-bulgaria.info/

Efekt 2

Ние от Blife.eu не знаем дали това е терористично предупреждение или инцидент. Самият взрив не носи белезите на терористичните атаки, но може нещо да са подготвяли и да се е объркало !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.