Борисов чувстваш ли се късметлия ???

Борисов чувстваш ли се късметлия ???
Борисов чувстваш ли се късметлия ???

 

Борисов се тресе от страх за животът си !
Всички знаем за най-големият кошмар на Бойко Борисов и този кошмар си има име и адрес !
Преди по-малко от година обаче кошмарът си смени адреса и вече не пребивава в Сръбски затвор, а е под домашен арест !С няколко думи Сретен Йосич има достъп до комуникации, а те движат светът !
И ако до вчера той е бил ограничен физически да прави каквото и да е, днес е друго !
ccc

Защо Борисов се тресе ли, защото ние не се интересуваме от хронологията на събитията в най-мрачният сектор, но Белият Генерал се вълнува от тази тема и то много по-силно от всичко останало !
И докато според службите, който наблюдават Сретен Йосич той се занимавал с най-обикновени дела като гледане на телевизия, спорт, четене на книги и на практика не се среща с лица от мафията според докладите !
Все се случват необикновени неща !
Преди няколко месеца се поде кампания, в която Борисов уж бил заплашван, уж имало сигнали за убийство към него и за да се повиши нивото на сигурност на премиера, да се увеличи охраната му! ЗАЩО ОТ КОГО СЕ СТРАХУВА ?

bojko mi[ena

Efekt 2

Интересни са събитията около едно име БРЕНДО !
Всички знаем, че когато Борисов курвен*ки взима милиони от Сретен Йосич за да се гарантира неговата сигурност, когато той е бил главен секретар на МВР в страната ни, а после го подлага и дори го арестува публично !
Всички знаем колко е корумпирана държавата ни, а източникът на корупция е МВР и сходните институции!

brendo
Култова остава и фразата, която изрича Йосич при ареста си на обикновените полицай докато го пазят с белезници на гърба, че това е и най-голямата оферта за рушвет, която някой някога е изричал по Българските земи !
Цитат: „Свържете ме с някой от висшите си началници, мога да помогна с уреждането на външният дълг на България”
Та веднага в България се появи централа на ДЕА !
И каналите на Сретен Йосич освен, че не секнаха, а и затекоха с по-големи количества по тях !
Според не потвърдена информация Сретен е контролирал над 75% от Трафикът за Европа и 16% за северна Америка и е движел около 35% от целият световен трафик на наркотици! Сами разбирате, че такова нещо не може да се организира, контролира и да се експортира без да се управлява от много умен човек !

fff
Сега предаден от своят благодетел в България има и ново заглавие в пресата, че виждате ли, искал да убие Български прокурор !
ЗАЩО ОТ КОГО СЕ СТРАХУВА ?

Когато Брендо бе готов да разкаже за Кокаиновото си кралство и ролята на Белият Генерал през 2013г. имаше случка в България в стил „КАМОРА”!
du6terq
Та защо Борисов съсипа КТБ ли, ами сигурно абсолютно, защото не е знаел, че там има пари на Сретен Йосич и защо Цветан Василев избяга в Сърбия, а не в Венецуела за където дори според някой птиченца е имал паспорт !

Дали тази случка не се случи в квартала на Борисов ние не знаем !
Но ние знаем, че има реклама, която гласи „на една ръка разстояние” !
aaadd
Борисов се тресе от страх, защото знае, че всяко нещо се връща на този свят !
А в светът на Мафията винаги има ресто !
Нима Цветан Василев няма контакти в България, нима няма нужните връзки и не познава правилните хора !
Отмъщението няма срок на давност и всички знаят, че нашият Бял Генерал е много страхлив, а най-страшното нещо на света не е да бъдеш убит, а самият страх, че можеш да бъдеш убит ! И те го знаят затова му дават храна, а той трепери от страх !

Най-страшното нещо на светът е самият страх, а Борисов знае, че рано или късно тези хора ще си отмъстят, защото имат парите, ресурсът, контактите и всички необходими компоненти за да се случи това !
А те знаят, че отмъщението се сервира бавно и студено и колкото е по-бавно и по-студено е по-сладко !
Всичко има в този сериал, в който главно действащо лице е Бойко Борисов – има смърт, убийства, пари, банки, заводи, канали, предателства и във всяко действие има отпечатък на пръстта на Белият генерал !
Но на война като на война, винаги има жертви невинни, който по стечение на обстоятелствата са били на неподходящото време и място на картата на събитията и такива се оказаха артистите от циркът на Цветан Цветанов наречен „фабрика за убийства Килърите” !

kilarite

И някой подшушна на Белият Генерал, че те са заплаха и хайде по затворите без грам вина, а един чисто ненужен и параноичен ход на Борисов за който Българската държава след години ще заплати много милиони в Страсбург за тези закононарушение на Цвета Цветанов както стана и с Октопода, който се оказа един голям ПР и медиен балон, но когато се сложиха фактите на масата стана ясно, че всичко е рекет и грабеж както и отстраняване на хората, който отказват да си плащат рекета на ГЕРБ, защото няма за какво да плащат за данък спокойствие и загубват спокойствието си, но не се отказват да загубят честа си !

 

И в Този ред на мисли много са тези, който нямат нищо общо с мафията, но имат чест и достойнство и не се подават на Хунтата за рекет и се борят до самият край за да защитят честа и достойнството си! Един от тях е Николай Цонев, лидер на ПП „Нова Алтернатива” и председател на гражданско сдружение „Справедливост-РПГ”niki
И Борисов му се докладва, че такива граждански сдружения за репресирани граждани акумулират все повече хора, който не са се подали на рекетът и репресиите на машината Цветан Цветанов там не се само те получават чисто морална подкрепа, а и юридическа като се изграждат приятелства от типът „приятеля на моя приятел е и мой приятел, но и ВРАГЪТ НА МОЯ ВРАГ Е И МОЙ ВРАГ! Между впрочем и това е отговорът защо ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ Е В СЪРБИЯ и протекциите над него са не от кой да е, а от самият СРЕТЕН ЙОСИЧ!

cwetan
Ние от Blife.eu казваме, че Борисов има повече врагове в този живот от който и да е човек в светът и рано или късно проклятията на милионите Българи изгонени в странство и да другите милиони поставени в бедност и нищета, живеещи в мизерия, болести и неволи, и рано или късно гласът народен ще бъде гласът Божи !
Думите, който всеки трети българин е казвал за своят премиер е ”ДА ПУКНЕШ ДАНО”
Сретен пусна часовникът с обратно броене и времето не е пожалило никой на този свят, а от него никой не е спасил !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.