Браво! Народът взима нещата в свой ръце!

Браво Народът взима нещата в свой ръце!

Ето как патриоти от ОЗБГ арестуваха 27 афганистанци, пробили държавната граница (ВИДЕО/СНИМКИ)

Граждански арест на 27 афганистански граждани, преминали нелегално държавната граница, извършиха патриотите от Организацията за закрила на българските граждани (ОЗБГ). Групата е задържана около обяд между странджанските села Евренезово и Близнак, пише Флагман бг.
Те, може би е трябвало да бъдат поети от български каналджия, но заради появата на ОЗБГ, той вероятно ги е зарязал в гората.
„Решихме, че можем да съчетаем полезното с приятното – спортувахме и обходихме района, защото получихме много сигнали от местни жители, че има десетки бежанци. Видяхме групата, която се беше скрила в гората. Току-що бяха преминали границата. Веднага се обадихме на Гранична полиция, изведохме ги до пътя и предадохме на властите. Призоваваме всички граждани да ходят на разходки в гората, да спортуват за здраве, да изпълняват гражданския си дълг и да милеят за Родината. Явно няма кой да се погрижи за нас, затова сами трябва да се оправяме и да помагаме на властите“, казаха момчетата от ОЗБГ.

Част от бежанците са със съмнителна визия и приличат на радикални ислямисти, убедени са патриотите. Те ще продължат с обходите на конфликтните точки около държавната граница в Странджа.

Efekt 2


Източник : velikabulgaria.eu

Ние от Blife.eu казваме браво на момчетата от ОЗБГ !
Време е във всички сектори и проблеми да се включат граждански организации, но организации чисти, а не такива който са създадени да яхнат някаква вълна и да бъде осуетена, размита и снижена!
Време е гражданите да изпълнят гражданският си дълг да се борят за правата си, да си помагат и да търсят сметка за делата на политиците !
“Съединението прави силата” и както казаха момчетата от видеото “Да Живее България!”
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator