Българин – най-добрият барман в света

Българин – най-добрият барман в света

Българин е най-добрият барман в света

Световното първенство на барманите, което тази година се провежда в София, е най-престижният подобен форум, а България вече официално е първа сила в тази изключително атрактивна професия. Това се случи благодарение на десеткратния ни национален шампион Васил Колев, който стана световен шампион в най-оспорваната категория „Изборът на бармана“ срещу представителите на още 11 страни.

Победата му е и рекорд в историята на Международната асоциация на барманите – до този момент никой освен него не е успявал да спечели три световни титли (Васил Колев бе световен шампион през 2011 г. в Полша и през 2012 в Китай). „Изключително сме горди с невероятното постижение на Васил“, каза Пенчо Пенчев, президент на Българската асоциация на барманите.

„Това е заслужено доказателство за неговия професионализъм, креативност и опит“, допълни той. България е и единствената страна, която от 2010 г. насам всяка година печели медали на Световното първенство на барманите. Коктейлът, който донесе най-престижното световно отличие за бармани на Васил Колев се казва „Розови сълзи“. В него има домашно направена съставка, която допълва букета от вкусове и съдържа нашенска мащерка.
Източник: inlife.bg/

Efekt 2

Ние от Blife.eu: Браво на Васил Колев, който прославя България на този подиум !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.