България – без право и да умреш докато не си платиш!

България – без право и да умреш докато не си платиш!


Незабавно прочети и разпространи Българино за Родината да се знае! Урок по родинознание или за живота и смъртта признание !
Родинознание е това да знае за Родината ни: Ако нямаш осигуровки и си в Бърза помощ или в Болница умираш като няма за теб нито лечение, нито преглед дори! Ако умреш пък докато чакаш в болницата отиваш в моргата и там, ако нямаш осигуровки няма да те погребат!
Ще търсят близки и далечни ваши роднини кой да ти плати осигуровките докато вашият труп е заложник на системата !
И така само в София в моргата има над 92 трупа очакващи някой да им плати откуп за тях !
Нито да си жив, нито да си умрял в нашата Родина !

Ако си инвалид след време установяваш, че си оздравял, макар и болестите да се увеличили !

Повече от пет години ГЕРБ рекетират и умрелите в страната ни !

Нямаш право да работиш според решението на ТЕЛК, но пък според тях имаш право на 115лв. пенсия, с която да си купуваш 8 вида лекарства ! Според държавата близо 2 милиона са тези, който живеят с доходи под прага на бедността като тези хора не могат да си позволят нито нормални условия, нито нормална храна, дрехи и елементарни битови условия!

Efekt 2

Тези хора на практика са обречени без помощ нито от държавата, нито от банки, нито от бизнес и от Господа нямат дори! За тях всеки ден им е подарък, а всеки ден правителството вдига ток, вода, храна и лекарства, всеки ден влиза в сила някой нормативна уредба, която праща някой в небитието всеки ден някой някъде фалира, а друг пък умира !

Родинознание за което никой не говори за това знание, че сме на първо място в света по смъртност ! Че сме най-бедните не само в Европа. Че сме най-болните като нация.
Знанието ни е бреме, а родината отровена над 600 населени места са на 100% изоставени! Над 2,5 милиона Българи са емигрирали !

Изсякани са над 40% от горите ни !
Замърсени са реките и язовирите пропити от нитрати, пестициди и хербицида и като добавим бонусите падащи от небето се превръщаме в държава, която изтребва нацията си, но за да умреш трябва да си платиш осигуровките иначе погребение няма ! Табела на бърза помощ в София гласи: „Ако нямате платени осигуровки Господ здраве да Ви дава“! Дали ще живеете в България не Господ, а министър-председателят решава !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.