България – гангстерски оазис номер едно в света!

България - гангстерски оазис номер едно в света!

Гангстерски оазис! Истината  ще Ви шокира !
Доклад от 2014-2015г. Шест клана на Калабрийската мафия перат пари у нас Най-малко шест са семействата от „Ндрангета“ – калабрийската мафия, които са обвързани с родни наркотрафиканти и с пране на пари.

Сред тях са известните фамилии Ди Стефано, Тегано, Мартино, Пиромали, Моле, Врена Бонавентура, Белоко.

Това разкри пред в. „Стандарт“ Антонио Никасо, университетски преподавател и световноизвестен експерт по въпросите на организираната престъпност.

Efekt 2

Той и един от най-популярните италиански прокурори – Никола Гратери, са в България, за представянето на документалната си книга „Бялото злато“, посветена на производството и пътя на кокаина.

Тя бе представена при голям интерес и във Висшето училище по сигурност и икономика в Пловдив.
Авторите предприемат пътуване от Колумбия през Европа до Австралия и показват как този бизнес обогатява трафикантите, убива зависимите, заразява банковата система и корумпира хората с власт. Заради борбата си с „Ндрагента“ Гратери живее повече от четвърт век под полицейска закрила.

Пътят на кокаина тръгва от Южна Америка и стига до пристанищата във Варна, смята Антонио Никасо.
Според него само езиковата бариера е предпоставка мафията да не инвестира по-смело в България. „Най-новото от тази година е, че един от клановете на „Ндрангета“, заедно с български криминални лица, са искали да построят огромен хотел Черно море. Инвестицията трябвало да бъде за 160 млн. евро“, каза Никасо.

Италианските служби прихванали тази информация със СРС-та. Според Никасо в Европа две са най-апетитните страни, в които мафията иска да влага парите си – България и Ирландия.

Причината са ниските данъци. „Има риск тези инвестиции да минат през фирми, които са само за прикритие.
И са управлявани от български граждани, които смятат, че ще решат проблема с безработицата, давайки своята помощ на мафията“, обяснява Никасо. Журналистът и прокурорът Никола Гратери са изчислили, че в момента „Ндрангета“ е една от най-богатите мафиотски структури в света.

Приходите й са 44 млрд. евро годишно, като 29 млрд. идват от кокаина.
Прокурорът смята, че наркомафията е обвързана с „Ислямска държава“ днес така, както преди беше и с Ал Кайда. Гратери е убеден, че терористи се финансират и с парите на трафиканти от Перу, Боливия, Бразилия и Аржентина. „Всичко това е невъзможно без връзки с политиката, съда, полицията“, твърди Гатери.

Но уточнява, че поне засега няма информация за контакти на „Ндрангета“ с БГ политици. „В Италия всяка година арестуваме много кметове, общински съветници и по 4-5 депутати“, пресмята той.
Според Гратери това е малко и той иска по-силна съдебна система в родината си. Въпреки това, когато през февруари 2014 г. премиерът Матео Ренци му предлага да стане правосъден министър, Гратери отказва с мотива, че е „като шило в торба“. Източник: dariknews.bg

Никой не говори, че България се е превърнала в най-мафиотското място в света !

Тук представители на всички мафии в света имат своите интереси!
Руската мафия има огромен дял в бизнесът с имоти по Черноморието !
Дори текат реклами в руските сайтове, че България е офшорна зона !
Турската мафия има много заводи у нас на който сме виждали Бойко Борисов не веднъж да реже лентички !
България се превърна в най-привлекателната територия за пране на пари и известна с това, че корупцията е толкова голяма, че дори и да убиеш човек плащаш си и няма присъда!

Този гангстерски оазис бе създаден от Бойко Борисов и Цветан Цветанов, а те просто знаят най-добре какви са потребностите на мафията и им ги предложиха ! Защо нормалният бизнес напуска страната ни ли, не се чудете, че в такива условия може само мафията да оцелее!

По времето на европредседателството ни темата бе корупцията, а някой да видя арестуван политик или мафиот, не няма и да види !

В Румъния напълниха затворите с политици, а българските затвори са пълни с кокошкари и не за друго, а просто не са се отчели къде и какво са крали на нашите генерали или по-точно на един бял генерал, който е с власт преял !
И така в чакалнята на Европа ще седим во веки веков, защото от Европа знаят за всичките тези дела на хунтата узурпирала властта !
Всички знаят за този гангстерски оазис даже и от Китай проявяват интерес !
Паралелна държава – глупости на търкалета като тук се преплитат всички паралели от всички държави и това е най специалната дестинация наречена гангстерски оазис!

Дали Борисов не знае за всичко това и някак си умишлено нехае !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.