България е в задният двор на Европа

 България е в задният двор на Европа


Европа на две скорости ли?
Борисов успя да превърне България в септична яма, второ мнение по темата няма. Какво донесе ни тази шибана Демокрация?

Гетата се разрастват със силата на епидемия и грози ни мигрантска пандемия !
Всичката измет де е по света ще се складира в нашата страна! Сега здравите ни имигрират, болните умират и тече нещо като приватизация на болниците на тази нация !

Закриват се училища по малките населени места, народа е в ликвидация, затрива се умишлено тази нация!

Efekt 2

Превръщаме се от народ с велика държава в територия на пазара! Голямата Демокрация на нищото ще каже някой да, но за Бога не е така !
На времето имаше десет чешми от който да си напълниш вода, а сега е друго!

Сега пак има десет чешми обаче има либерализация на пазара и сега има десет човека от който можеш да си купиш вода и това на практика е тази шибана Демокрация !

След като направят и тази приватизация на болниците в страната вкупом с многото хотели ни остава да приемем болните на другите страни и от туризъм да преминем към старческите домове на килограм. Борисов ще поиска на Европа и умиращите пенсионери без капка свян и срам !

Важното е да има евро пари, а народът да измира, така му се пада на този лош материал – да живее в септична яма, накратко казано в канал! Борисов се похвали в Мюнхен, че българската икономика не е заплаха за европейската и че „сме си написали домашното, нали“? Какво означава ти сам се сети !

Дали превърнаха страната ни в септична яма, която се намира в задният двор на Европа преценете сами, но в кенефа живеем и аз, и ти?

Време е за радикална Демокрация, която да измете тази хунта, която прави здравната Ви приватизация, която изтребва народът Български и тази нация !
Време е за радикална Демокрация иначе скоро няма да има нация !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.