„БЪЛГАРИ ПРОСТАЦИ“ Крещяха в София!

„БЪЛГАРИ ПРОСТАЦИ“ Крещяха в София!

„БЪЛГАРИ ПРОСТАЦИ“ КРЕЩЯХА НА МИТИНГА В ЗАЩИТА НА ПРИШЪЛЦИТЕ

Срамни сцени се разиграха на демонстрацията в защита на нелегалните имигранти в центъра на София вчера. Двайсетината участници, сред които представителите на антибългарския Хелзинкски комитет и участниците в ежегодния гейпарад скандираха лозунги от рода на: „Българи и имигранти, всички сме едно“. В близост до тях се събраха граждани, които отговориха с възгласи „Българи юнаци“. Именно това подразни защитниците на пришълците и един от тях си позволи да се обърне към българския народ с обидните думи: „Българи простаци“.
На няколко метра от скандиращия, се намираше председателят на БХК Красимир Кънев, който гледаше безучастно.
Събралите се на контра митинга изразиха твърдата си позиция в защита на българския национален суверенитет и несъгласието си с финансирането на нелегално нахлуващите у нас за сметка на българските пенсионери. Те са убедени, че вълната от пришълци, заливаща Стария континент, е пряко финансирана отвъд океана. Споделиха още опасенията си относно огромния риск от нахлуването на радикални ислямисти у нас.
АТАКА остана единствената политическа сила у нас, която е против нахлуването на нелегални имигранти в България. Благодарение на предложение на националистите страната ни изгради мрежа по границата с Турция, с което се намали притокът на пришълци в страната.
Източник: vestnikataka.bg

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Efekt 2