Българските и румънските депутати – последни по доход в Европа

Българските и румънските депутати - последни по доход в Европа


Българските и румънски депутати са последни по доход в Европа. Това пише ирландският сайт „Thejournal.ie”, цитиран от Нова телевизия. Изданието публикува заплатите, които получават парламентаристи във всички европейски страни, но също така и някои европейски премиери и президенти, като Ангела Меркел.
Изследването е фокусирано върху брутната печалба.

Според информацията българските депутати се нареждат на предпоследна позиция по доход, следвани от румънските си колеги. На челна позиция е Италия, където доходът на депутат е 125 220 евро на година, което е четири пъти повече от тази на един жител на страната (29 599 на година).
В Гърция един депутат печели 61 620 евро годишно средно, което е три пъти повече от средния доход на гръцки граждани – 18 331 евро. На дъното на класацията се намират румънските и българските депутати, чиито заплати не надхвърля 20000 евро годишно.
Източник: m.24chasa.bg

Ние от Blife.eu ще кажем, че живи да ги оплачем нашите депутати с такива ниски доходи !
Като гледам няма свободни места за депутати в бюрото по труда !
И как така им се събра в устите на медиите така милно и жално да опишат тази печална депутатска ТРАГЕДИЯ! Имат си шофьори и служебни коли, плащат им за командировки и визити в чужбина, навсякъде ядът и пият за сметка на някого или на държавата и сега живи да ги оплачем !

Efekt 2

И как така сме ги изпратили там да изпълняват волята на народа, а те как я изпълняват милите? Да вземем например референдумът на Слави Трифонов, който има задължителен характер, защото народът е над всички и всичко в тази страна?
Да ама не, както казваше един покоен журналист !

Народа се разпореди на референдума на народните избраници, а те сега се правят на глухи, правят се на неми, правят се на бедни, правят се на заети, на всичко се правят само не на народни избраници и така ще е докато гласуваме за политически партии, а не за личности !
Така е докато гласуваме за политическата мафия, а не за хора и идеи !
Още малко народът ще трае и после хайдушко хоро ще се играе !

Тази политическа класа отказва да признае гласовете на 3,5 милиона !
Отказва да се подчини на своят работодател, на своят истински господар, защото тяхната власт е дар от този народ !
Три милиона и половина българи казаха какво искат и как да стане, но правителството с трикове и процедури закони бави, правят се на луди като пак си гласуваха субсидия по единадесет пари след като народът им заповяда да е лев и нито повече !

Сега ниски им били заплатите, но дано поне са им яки гърбините след като се съберем всички ние за да им напомним, че има Видовден и не може така с лека ръка да се гаврят с народната воля, защото глас народен, глас Божи !
А когато суверена говори трябва да се слуша неговата воля иначе нещата ескалират и депутати емигрират, мигрират или в Пирогов се позиционират !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.