Българско знаме 30 метра на 4,5 метра беше опънато вижте къде

Българско знаме
Българско знаме

Български трибагреник с размери 30 метра на 4,5 метра беше опънат в местността „Бармук баир”,на панорамното място над Сливен.

Мястото се вижда от далече, а според очевидци гледката е невероятна !Идеята за това патриотично послание идва от сдружение „Свети Георги Победоносец” и е по повод Гергьовден.Така от сдружението организираха събор в Сливен, а на самият събор бе започна с кръщене !

Знамето пък е изработено от Сливенският затвор така и те са взели участие в тази хубава и патриотична идея !

Efekt 2

От сдружението вече са започнали да почистват храстите и тревите, израснали през годините и възнамеряват да обособят кътове за отдих с пейки и беседки, за да може всеки, който се изкачи там, да се наслади на Сливен от птичи поглед.

Ние от Blife.eu Казваме Браво, кажете и Вие !

Само така с личен пример можем да събудим родолюбието в заспалите Български души, само така ще започне новото Възраждане на България !

Българско знаме 2

Кажете БРАВО  за Българско знаме !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.