БЪЧВАРОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И НАРУШЕНИЕ !

БЪЧВАРОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И НАРУШЕНИЕ !

ВИЖТЕ КАКВИ НАРУШЕНИЯ СА КОНСТАТИРАНИ ПРИ БЪЧВАРОВА !

При първоначална информация от направените проверки в системата на МВР от служебният вътрешен министър Пламен Узунов става ясно, че МВР до 19 януари не е организирало, обявило и провело нито една от предвидените 31 обществени поръчки, свързани с европейските средства за охраната на границата.
В периода от 19 до 25 януари са обявени първите 9 поръчки при ускорени срокове и предстои обявяването на още 22 обществени поръчки! Министър Узунов подчерта, че усилията на екипа му са насочени към това в рамките на предвиденото от закона да бъдат усвоени в максимална степен европейските средства.

По думите му причината за забавянето е липсата на административен капацитет. Търсят се начини този основен проблем да бъде преодолян.
“Забавянето се дължи на организационни проблеми”, посочи служебният силов министър. Той подчерта, че ръководството на МВР ще осигури публичност и прозрачност в провеждане на процедурите по обществени поръчки. Публично, в присъствието на медии, започна отварянето на офертите за обществената поръчка по осигуряване на лицензи за софтуерни продукти.

Четири фирми са подали своите оферти.
Ние от blife.eu можем да квалифицираме това поведение на Бъчварова като престъпно нехайство за което си има съответните членове и в наказателният кодекс или още по-лошо – абсолютно и преднамерено да се хвърля системата на МВР в хаос и състояние на невъзможност да си изпълнява задълженията ! Това са престъпления против републиката, които сигурно пак ще останат не наказани, а от ГЕРБ доказаха, че или само те трябва да управляват или държавата ще бъде дестабилизирана !

Efekt 2

Какво мислят редовите полицаи за своята бивша началничка ли, ами сами ще се досетите колко пъти протестираха !
Да видим новото служебно правителство дали ще повдигне обвинения срещу някой политик или само ще се констатират ПРЕСТЪПЛЕНИЯ с думичката НАРУШЕНИЯ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.