БЯЛА МАФИЯ: От създателите на демографската криза!

БЯЛА МАФИЯ: От създателите на демографската криза!


Здравейте, спите ли ? Да Ви ограбим през децата Ви! Никой няма да бъде пожален !
БЯЛА МАФИЯ – ВИЖ ТУК !!Време е да изхвърлим боклука !
И така тази такса от един лев обаче на места стигна до пет лева !
И това е поредната схема на родителско доене !
Извинителната бележка е с уникален код, който се следи от системата !
На практика това означава, че ще се знае кога и колко са пламналите огнища на вируси и епидемии по региони ! Все пак нали ви пръскат със самолети, нали пускат умишлено вируси за да продават ваксини и лекарства!
Трябва да има отчетност в бялата мафия !

Джипитата приемат това, защото те са там най-долу на хранителната верига на бялата мафия и все пак трябва да се следи кой колко лекарства е продал като само с рецепти не става, че има и такива, които се продават свободно и за тях никой не получава или не плаща комисионна!

Здраво се затяга редиците в бялата мафия и на практика обаче една майка, която получава 37 лв. детски и плати две такси в месеца по 5лв. тя на практика губи солидна част тези пари !

Efekt 2

Парите влизат в джоба на джипито и всички са щастливи, но не и децата и родителите им !
Започват сезоните на вирусните, инфекции и бялата мафия се приготвя за жътва, но тази отчетност се въведе за да могат да се следят тези процеси, което е обезпокоително, защото
ПРЪСКАТ НИ КАТО МУХИ, ВИЖ ОЩЕ ПО ТЕМАТА ТУК !

И така тази практика на ограбване пряко влияе на демографската криза и прави отглеждането на деца още по-трудно !
Правителството на ГЕРБ не вдигна детските, но пък намери начин да ги намали ! Според последни данни всяко второ дете е болно, казваме дете, а докато порасне здрав човек няма и така бялата мафия е най-мощната в света !
Няма здрав човек, няма нито един, които да не си е платил на нея !
Схемата да ограбим родителите не спира до тук !

Вдигнаха цената на солетите и на вафлите, най-купуваните стоки от децата, а това е също пряка атака срещу родителите ! Тази такса освен, че е противоконституционна е и неморална !

В Европа за нито едно дете не се плаща за лечение или лекарства, но тук обаче децата са на последно място като грижа на държавата ! Как младите хора да раждат деца като държавата прави отглеждането им почти невъзможно?

Ако това е борба с демографската криза здраве му кажи, а то и здрави нямало !
Как се отнася ГЕРБ с децата ни ли, като с врагове !

Затворниците получават медицински грижи и лекарства безплатно !

Мигрантите получават медицински грижи и лекарства безплатно !

Пенсионерите дори имат отстъпка по здравна каса !

Но децата ни не получават нищо !

Това е геноцид над идните сякаш те не трябва да дойдат, сякаш няма да има България за тях, сякаш те не би трябвало да са първостепенни за държавата ни? Родителите мълчат, но днес посегнаха на децата им, утре може и да ги забранят със закон ! Време е народът да покаже кой е истинският господар на съдбите си и на съдбите на идните ! Време е за БРУТАЛНА И ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ! Иначе казано време е да изхвърлим боклука от властта, защото иначе той ни изхвърля леко-полеко !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.