Валентин Златев. Картите са раздадени в мафията.


Кой ще изхвърли боклука?
Войната срещу Валентин Златев. От доста време върви кампания срещу бизнесите на Валентин Златев! “Става дума за по-сериозни бизнеси, за битка между много богати хора, свързвам това явление с един намек на г-н Валери Симеонов, че е дошъл ред на един много голям бизнесмен, а знаете, че К.Ж. е протеже на този голям бизнесмен на име Валентин Златев. Когато в България има сигнали от Италия, когато се снимат кадри на италианският боклук от италианска телевизия. Биволът също доказаха, че става дума за фирми на италианската мафия в България. Над 500 фирми внасят боклуци в страната ни от света, а колко са фирмите от ЕС?

Става дума за огромна престъпна схема с индулгенция от най-високо място в ЕС и Брюксел. Най-интересното е, че правителството на Борисов ревностно пази тайната кой и как внася и за какво става дума. Фактът е един и същи прокурор извършва арестите и едни и същи полицаи и едни и същи такива от системата разследват различни арести и назад във времето в едно и също министерство означава само едно, че се пази една огромна тайна.

Ще има скандали и още скандали, които да отвличат вниманието на обществото докато някой прави огромни пари на гърба на нашето здраве и живот, на гърба на всички нас и нашата природа. Дали Валентин Златев ще бъде елиминиран остава въпрос на време да разберем, но и Валери Симеонов намекна, че му идва редът и на него.

Efekt 2

Ако доживеем бъдещето неясно дано видим как и редът на хунтата ще дойде, но с тази Темида и тази престъпна схема с най-високо международно участие надали истината ще излезе наяве.

Следи има, стига някой да иска, казва Манева.

И така „Бойко Борисов не обича да губи на карти” казва Златев, а ние казваме, че трябва да се изхвърли боклука от политиката и от страната ни.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.