Видов ден е близо

Видов ден е близо
Сретен Йосич се връща на върха! Удря каналите на Брендо, ще разчиства сметки в БГ!

Сръбският топ мафиот Сретен Йосич – Йоца Амстердама, който наскоро излезе от затвора, се завръща ударно в опита си да завладее огромни престъпни територии на Балканите, твърди ежедневник, цитира Пик.

Гангстер №1 в региона си е поставил амбициозната задача да вземе под свой контрол всички канали за кокаин, които минават през Балканския полуостров, сочи анализ на специалните служби в Сърбия и България.

Efekt 2

Първи в списъка и най-голям такъв е този на Евелин Банев – Брендо. Мафиотската империя на Банев се разрасна през 2002 г., когато от България бе екстрадиран сърбинът. Кокаиновият картел на Брендо до голяма степен се е утвърдил, ползвайки вече разработени канали на Йоца Амстердама за трафик на дрога през границите, твърдят ченгета.
Става въпрос за над 40 тона кокаин годишно, които се купуват от картели в Латинска Америка и се доставят на различни мафиотски кланове в цяла Европа. Сега Сретен Йосич иска да поправи тази несправедливост и да си взема полагаемото. Сам, без да дели с никого.

От миналата година Йосич е на свобода, след като бе пуснат предсрочно от затвора в Белград. Там той лежа за две убийства – на журналиста Иво Пуканич и на Горан Марянович. В началото на март 2015 г. Апелативният съд в Сърбия го оправда за разстрела на журналиста, а по другата присъда вече си е излежал наказанието. Така към днешна дата легендарният Амстердама е напълно свободен гражданин, може да си ходи където си иска, а специално в България има доста сметки за уреждане.

Източник:bradva.bg

Ние от Blife.eu ще кажем, че ако това е вярно Борисов трябва сериозно да се притеснява!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.