ВИЕ БЪЛГАРИТЕ 2

ВИЕ БЪЛГАРИТЕ 2

„Вие Българите ще бъдете бити от цигани, който където бъде хванат“ и с такъв политически личен пример какво очаквате?

Истината е, че циганите се оплетоха в показания и версията им не издържа от никъде !
Циганска работа – лъжи и пак лъжи, но дали това ще мине пред съда и полицията !
Циганските показания, че жертвата е пребита с голи ръце и няма бухалка, с която е удряна на умирачка се провалиха пред разследващите от МВР !

Кошаревският свидетел, който се е явил пред прокуратурата и заявява, че не Петков, а той е пребил рибаря, тежи около 40-45 кг. С тази физика и жена не би се оставила да бъде бита по този начин, коментираха ченгета. Кошаревският свидетел не е пожелал да се качи на детектор на лъжата, нито си е дал телефонния номер, което още повече озадачило полицаите. Той е от София и няма нищо общо с региона.

Efekt 2

Опитът да се скрие бухалката от побоя също издиша, което е доказано от медицинската експертиза !
Пропуква се мангалската версия и една лъжа води след себе си втора лъжа !
Според експертизата ударите са нанесени с твърд предмет – бухалка или тояга.
Дори и мотивите на баш циганина, че язовирът, за който Методи Петков има претенции, че е негов, всъщност е даден за стопанисване на съвсем друг човек. Документите сочат, че общинският съветник от ДПС няма нищо общо с водоема.

ВИЕ БЪЛГАРИТЕ 2

По думите на защитникът на Даниел Дереков:
„Марковски, който е адвокат на Даниел Дереков, поясни, че Петков заплашил клиентът му, че ще бъде изнасилен от циганин, ако не даде 5000 лв.“ “Минал е всякакви граници, особено щом го е карал да яде и сурова риба”,допълни Марковски пред Нова телевизия. По думите му клиентът му е бил с много ниско кръвно, когато е постъпил в болницата.

Как ще се трансформира делото срещу циганският башибозук ние не знаем на този етап, но циганската орда се оплита във всякакви версии от тъпа по-тъпа, но тук става въпрос за брутално нечовешко унижение, побой и дори е можело да се стигне до убийство!

Дали от ДПС ще продължат да закрилят циганският барон или ще го оставят да си сърба попарата ще следим и ще Ви информираме за това ! Но едно е показателно – води се война между цигани и българи, а циганите са на групи и имат наказателни отряди, а българите просто ядем бой, това е!

ВИЕ БЪЛГАРИТЕ 2

Всички знаем, че е много важно в каква посока ще тръгне следствието в самото начало и какви ще са повдигнатите обвинения и тук ако „Движението за Цигански Права и Свободи“ не се намеси, справедливостта може и да възтържествува, ако ли пък не бой ще се яде без значение къде – в Гърмен или в Катуница, било то в Раднево бой ще се яде, който където го хванат и забележете винаги голяма група мангали срещу малък брой Българи !

Един съвет до всички, който в бъдеще ядът бой – ако в болницата след като Ви закърпват поискате да бъдете зашити под влиянието на пълна упойка, защото изпитвате страх от кръв и си платите пълната упойка, утре адвокатът Ви ще може да пледира, че е имало опит дори за убийство, защото Вие сте били извън съзнание, макар и от упойката! Така членът под който ще бъде атакуван Циганският отряд ще бъде по-голям и адвокатите на БХК няма да ги отърват само с глоба пробация или условна присъда!

Междувременно в ареста има още четирима цигани по случаят с махленската сага за разпознаване и какви са резултатите от това разпознаване ние не знаем, но очакваме информация от нашите източници !

Така е щом премиера казва когато има бити и убити, че това са махленски свади визираме кючека в Слънчака какво да кажем ние?
Личният пример води ли до това?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.