Вижте кой Български политик взима над 52 000 лева заплата!

Вижте кой Български политик взима над 52 000 лева заплата!


Виж кой Български политик взима над 52 000 лева на месец без да има полза от неговата дейност!
Това не е фалшива новина, макар парите, които получава е да се бори с фалшивите новини!

Истината е, че далеч по-голяма е сумата, която получава Мария Габриел като се добавят парите за командировки и всички материални стимули и представителните както и парите за екипът и тази сума нараства двойно и така колко струва политиката да нямаме национална политика ли, ами горе долу толкова!
След като Нашата „Гордост“ поде кампания за защита на личните данни и сега с GDPR вече всички домейни стават анонимни. Под страх Габриел да не иде да им наложи глоба. Така на практика всички сайтове в Европа и света са скрита информация за тях !
Така на практика всички сайтове стават анонимни ! В същото време Делян Пеевски и компания внесоха закон в Народното Събрание, с който собствениците на сайтове да излязат на светло !

Това е в противоречие с Европейските закони, но какво от това, нали медиите в страната ни трябва да бъдат смазани и собствениците осветлени!
Освен, че се цели осветляване на собствениците законът, който предстой да бъде гласуван ще задължава и всяка медия да декларира и доходите си, но така на практика всички по ченгеджийски ще бъдат ударени и по парите и те няма да могат да съществуват, а ако случайно някой медия устой на репресията ще и се завеждат десетки дела за всякакви измислени мотиви и абсурдни искове !
Тази политика в обслужване на големите медии и тези, които имат финансиране от олигарсите !

Efekt 2

А Мария Габриел не защитава свободата на словото, напротив действията им са антибългарски ! Да не говорим, че кампанията на нашият Еврокомисар по дигитализация премина чисто и само на Английски език при условие, че всичко се случи в България!

Това да те е срам от произхода ти и страната ти за която си сложен да представляваш означава само и единствено едно! Антибългарска кампания продължава !
А медиите са поставени в ужасни условия на оцеляване !

Но не се чудете, че с идването на ГЕРБ от 38 място по свобода на словото вече сме на 116 и продължаваме да падаме!
Но както се казва „който устой, той и ще разказва“!
Но в България най-скъпо платените медии са тези, които мълчат и не критикуват хунтата на олигарсите!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.