Вижте кой имена носят пагубно влияние за вас и околните ви !

Вижте кой имена носят пагубно влияние за вас и околните ви !

ВИЖТЕ КОЕ Е НАЙ СТРАШНОТО ИМЕ ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ !

Не кръщавайте децата си с тези имена! Носят жестоко бреме и правят живота тежък
Родителите определят името на детето си когато тече бременността или пък през първите дни след раждането му. Едни се спират на име, ръководейки се от предпочитания, семейни традиции или пък разбирания. Други се водят от модата. За да осигурите на детето си щастлив живот, струва си да отделите внимание на символиката на името. Какво значи то, например?

Вера
Наречете ли дъщеря си Вера, подарява те й вътрешна сила, която ще й помага да преодолява различни препятствия в житейския си път. Тази сила ще й помага да преодолява всяка превратност на съдбата, която ще й донесе трудности, не се съмнявайте в това. Към своето благополучие жените на има Вера подхождат с болка и загуба, поради това каквито и високи върхове да покорят, те не съумяват да съхранят сили, за да им се насладят, пише „За жената“.

Александра
Подобно на мъжете на име Александър, Александра е принудена да култивира и да проявява чертите, характерни за противоположния пол. Нейната съдба се случва по такъв начин, че всички грижи за семейството, роднините и за насъщния хляб падат върху нейните плещи. В същото време Александра обича да се занимава с нещо приятно, а не непрекъснато да се грижи за ближния. Това несъответствие на предпочитанията и жизнените обстоятелства често прави съществуването им непоносимо.

Efekt 2

Надежда
Такова светло име се дава на притежателка, която има нелека съдба. На Надежда се възлагат големи надежди. От нея се очаква доста и поради това се опитва да оправдае очакванията. Но за целта Надежда постоянно е необходимо да полага огромни усилия, затова ако не получи навреме достойна похвала, усещането й за живота се влошава.

Людмила
Людмила получава огромна любов от семейството си, но точно последното се налага да преживее едни от най‐печалните събития, които превръщат живота му в непоносимо тежък. Жените на име Людмила често неоправдано рано и при трагични обстоятелства губят близки хора, които много обичат. Или пък съдбата им отрежда да се грижат за болно дете.

Роман
Животът на Роман се усложнява от непостоянството и неумението му да се съсредоточи върху една дейност. Той постоянно е в търсене – на по‐добра работа, на по‐добра работа, на по‐добри приятели. Годините минават, а кариерата му все така не е изградена, куцат личният живот и взаимоотношенията с близките.

Адам
Всичките беди на Адам идват от жените. Мъж с такова име от ранно детство се вълнува от жените и ги поставя на първо място в живота си. Но това предпочитание прави живота му труден, той се отразява и на всички други сфери от живота – кариерата, финансите и др.

Юлиан
Много изпитания чакат Юлиан. Те се отнасят до всички сфери на живота. Мъжете с такова име често се стараят да достигнат кариерни висоти, но в определен момент всичко се руши и се налага да градят пътя си отново. Юлиан ще се справи с този проблем, но задачата му е усложнена от здравословни проблеми, свързани с нервната система. В личния живот и семейните отношения също го чакат трудности. От пълен разрив със семейството до трагични събития, които ще оставят непоправими щети в психиката му.
Източник: bulnews.bgБойко

Ние от Blife.eu ще добавим, че източникът е премълчал най-страшното и най-пагубното име Бойко !
Това име е унищожително и пагубно не само за човекът, който го носи, но и за държавата, в която се намира !
Доказателства не липсват по темата !
Няма човек в България, който да не се е убедил в това !
Няма човешка душа в страната ни, която да не е страдала от Бойко ! Няма семейство или род, в които да няма съсипани хора, да няма болни или засегнати от неговото огромно ЕГО !

Хората с такова име носят милиони клетви със себе си, защото бедният и болен Български народ ежедневно стотици хиляди пъти изрича думите ПРОКЛЕТ ДА СИ БОЙКО и така изречени тези думи се вливат във всемирният Космос и не се знае кой Бойко ще му се лепне !
Тук просто всеки, който носи името Бойко е натоварен с огромно проклятие, което ще го преследва до краят на дните му !

Това кармично натрупване води след себе си много зло, което няма да може да бъде изтрито и хиляди години от натрупаните отрицателни мисли и емоции свързани с произнасянето на това име !
Никога не кръщавайте децата си с това име, защото все едно ги проклинате и страшни злокоби ще дебнат около Вас и семейството Ви !

Не го и споменавайте това име освен, ако не е крайно наложително, защото самото му произнасяне също привлича лош късмет от негативно заредената вибрация и това отрицателно натрупване, което е акумулира във Вселената от това име! Ето защо хората използват епитети и прякори на който самото произнасяне придава леко шеговит или подигравателен характер, но и създава друга вибрация и емоция у Вас и хората около Вас !

Например за най-проклетият носител на това име, който е главният виновник да има такова разрушително влияние е името Бойко! Хората използват епитети като Тиква, Мутрата, Тиквоний, Вожда или Винето или просто използват фамилията му, или длъжността, която изпълнява !

Затова, ако искате да спасите Вас и семейството не произнасяйте това име и дори не си го помисляйте, а видите ли някой да го казва просто странете от него !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.