Вижте кой и как ще разцепи България !

blife.eu.pozor


Вижте новата геополитическа карта на Булгаристан както я нарича нашият премиер Борисов в Турция и се подписа под това за което ние писахме вече ТУК!

Открито се говори за създаването на нова федерация, която ще бъде под контролът на Турската държава!
В нейните територия ще влиза Южна Румелия, Златна Добруджа, Беломорска Тракия, Родопите както и цяла Гърция и дори се говори за 12 острова от Гърция!

От публикуваното става ясно, че Солун ще бъде и столицата на новата Федерация!
В публикацията се говори открито за възстановяване на територията на Османската империя !
Става ясно, че Източна Европа и дори и Крим трябва да бъдат новата независима република !
Ето и знамето на новата федерация !

Efekt 2

12795306_733618773440879_2389257396732911228_n
Открито се говори, че Турция трябва да наруши фукционалността на войските на Кръстоносците – визират се християнските народи !
Говори се за създаване на Велика Албания, а Босна да бъде най-западният ръкав на Ислямският свят !
Публикуваме и целият текст без редакторска намеса :

wswswswsqawsqasw
“Bilinçli bir Türk Balkanları böyle hayal eder.
Türkiye 12 Adaları alacak.
Rumeli 3 Türk Devletinin kontrolünde bir Federasyonla yönetilecek.Başkenti Selanik olacak. (Selanik,Manastır ve Batı Trakya bölgesi,Batı Trakya Cumhuriyetine verilecek.,Güney Rumeli,Deliorman Bulgaristan Türk Cumhuriyetine verilecek.Dobruca Bölgesi ise Dobruca Türk-Tatar Cumhuriyetine bırakılacaktır.
Arnavutluğun büyümesi bizim işimize gelecektir.Arnavutlar tıpkı Türkiye gibi toprakları dışında yaşayan Arnavutları bir arada toplamalı ve kendi Büyük Arnavutluğunu kurup Balkanlardaki Haçlı birliğini bozmalıdır.
Bosna ise İslam dünyasının en batıdaki kolu,Avrupaya açılan kapısıdır.Bosna Osmanlının gözünün nuruydu.Bizimde gözümüzün nuru olacaktır.
Doğu Avrupada ise Gagauzya ve Kırım bağımsız birer cumhuriyet olmalıdırlar.
Güzel yarınlara!”

Шепа българи попаднали на тази публикация браниха нашето достойнство срещу стотици коментари на турски език !
Ето и някой от коментарите на Българите, който публикуваме без редакторска намеса или цензура ;

1 - Копие

Ние от Blife.eu питаме питаме Господ, Президента и Местан на какъв език говорят от нашета съседна държава  и на какъв език си говорите Вие с тях ?

Говорим за език на омраза,  говорим за насаждане на между етническо напрежение, а докато тук се говори за териториално разделение на не една държава, а правителството ни мълчи !

Ние питаме и колко струва това мълчание господин Борисов ако може цената в лири да ни съобщите !

 

 

Ние от Blife.eu   питаме и нашите тайни служби, който функциите им се сведени до там е да четат постовете ни по социалните мрежи и питаме ДАНС и ГДБОП на който заповедите им са да разработват блогъри и журналисти, а питаме има ли служба която да се интересува от запазване на националните интереси !

Питаме и ако пламне пожар на Балканите кой и с какви средства ще го гаси, а ако е Борисов пожарникарят,  който си пие кафето с Местан, който МОЖЕ БИ цели новата партия да е тази която ще инициира отцепването на територии от България НЕ МЕРСИ!

За това преди време  открито говореха и Турски депутати от трибуната в Кърджали!

свали

Единственото спасение за България е връщането и незабавно за изграждане на проекта Бургас-Александруполис, който е единственият щит за България  и Европа от настъпването на исляма и да не забравяме, че там където има Руски тръби тероризъм няма, няма !

 

Ние от  Blife.eu    публикуваме  Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.