Вижте кой ще брани нашият Динко пред БХК + ВИДЕО

Динко Вълев Ямбол


Адвокатът на Динко Вълев е Русенецът Петър Николов.
Николов споделя как се стига до това, че именно той е избраникът на Динко Вълев “Още като се разшумя за случая, се свързах с Динко и му заявих, че нашата кантора е готова да го защитава абсолютно безвъзмездно. Подбудите ни са чисто патриотични” !

Според Николов, Динко Вълев е призован да свидетелства в Полицията в Бургас, и се възползва от правото си да се яви с адвокат. Тъй като аз имам неотложни дела в София и Варна, колегата от нашата кантора Мартин Пеев ще се яви заедно с Динко за разпита.
Николов обясни, че това е стандартна процедура. Започва се със събиране на доказателства и едва след това се преценява за образуване на дело и предявяване на обвинения !

Дали съдбата на Динко е в добри ръце ние не можем да даваме определения, но това което разбрахме за Николов е доста обнадеждаващо:
Николов по всичко личи, че е смел, амбициозен и гради шеметна кариера
с това, че се бори до край !
Това, че е патриот, който не търси слава и пари е още един плюс за нашето момче !
За Николов се знае, че е роден в Русе, но от години работи и живее във Варна и бързо натрупва стаж в структурите на Министерството на отбраната и Министерството на финансите и той става член на ВАК през 2014г. Още с първото си дело грабва престижната номинация в категорията “Дело на годината” на Годишните награди за правосъдие 2014 “Темида – цената на истината”.
Именно той представлява Андрей Едрев в делото му срещу Министерски съвет за отказ на достъп до информация за договорите за златните концесии у нас.
Това дело бе следено от цяла България, а успехът им бе успех на всички нас !
Николов води и други дела например срещу “Синя зона” – Бургас. Адвокат е на групата “Търсим Се”, бореща се за отпадане на тайната на осиновяване в България и на други НПО-та, подпомагащи хора в затруднено положение.
Доброволец и дарител от бедствието в Аспарухово, основател на “Виртуална юридическа приемна” във Фейсбук, както и един от първите хора осъдил банка в България за ипотечен кредит.
До тук ние разбираме, че Николов е човек, който не се страхува да се изправи пред държавата и да се бори в името на справедливостта !
Ние от Blife.eu ще добавим, че в България адвокатите се делят на два вида: Едните са тези, който познават законите и се борят до край независимо кой е отсреща както има и втори тип адвокати, който пък са обвързани със съдебната мафия и ченгеджийската машина и със подкупи и сделки докарват нещата до споразумения и всякакви трикове !
Радваме се, че Николов е от първият тип, радваме се, че и патриотизмът е високо изявен, защото днес Динко Вълев има нужда точно от такъв човек до себе си !
Вижте и обръщението на Динко Вълев към всички нас и към БХК !

Efekt 2

Днес Динко от народа се изправя пред мелачката на съдби по заръка на АНТИБЪЛГАРСКИЯТ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ !
Цяла България днес е зад Динко Вълев, защото Динко се изправи срещу статуквото и показа с личен пример какви трябва да сме днес !

Той е БЪЛГАРИН, който милее за Родината си! БЪЛГАРИН, който му пука и каза „стига толкова” и това даде международен отзвук, а това го превърна в най-големият враг на системата, защото той дава личен пример, че днес повече от всякога „ДЕЛА ТРЯБВАТ, А НЕ ДУМИ”!
От името на целият Български народ и от името на екипът на Blife.eu днес ние казваме Нека Господ Бог ти изпрати верен ангел пазител да те брани от видими и невидими зли сили сили, защото ти предстой нелека битка срещу родоотстъпниците, който поробват България !

Защото лошите хора са като въглените – ако не те изгорят, то ще те очернят!
Обичаме те! Цяла България е с теб !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.