Вижте коя секта дърпа конците на Цветанов и Борисов

Вижте коя секта дърпа конците на Цветанов и Борисов Стефан Пройнов


Зловеща секта дърпа конците на Цетанов и Борисов!
ЦРУ и най-опасната секта в света са в основата на контролът на Цветанов и Борисов! ВИЖТЕ КОЙ СА ТЕ !

ЦРУ и сектата на соросианството Как действа ЦРУ и Империята на злото на Сорос? Ами държавната администрация чрез редица процедурни хватки си набавя политици и обществени фигури, които тя държи с компромати и ако те работят за интересите на САЩ имат бляскава кариера, ако ли не изпадат в опозиция дълга и мъчителна !

Такива доказателства изтичат в стенограмите хакнати от Уикилийкс и публикувани там стига някой да се разрови и да се зачете ще изплуват име след име, длъжност след длъжност и коментарите за всеки един от тях ! Истината е, че Социализмът ни учи на родолюбие и патриотизъм и докато това не е изкоренено няма да може ЦРУ и Сорос да упражнят контролът си над Българският елит на 100 % !Вижте коя секта дърпа конците на Цветанов и Борисов  Стефан Пройнов

Efekt 2

Така е било и така и ще бъде, а нима през времето на Соца синовете и дъщерите не караха висша партийна школа в Москва и Петербург, но моделът на управление бе друг като тези учиха в Русия и се връщаха тук и прилагаха ръководният модел !

Тук в ЦРУ и при СОРОС нещата са различни – децата на управленският елит са заложници там !
И докато на червените, младите другари децата им учат в САЩ и Канада, в Лондон и по света техните родители изпълняват някои политически поръчки на Сорос и Компания !
Повярвайте ни тези политически поръчки не са благоприятни за нашите деца ! След идването на Донълд Тръмп настъпиха редица проблеми и най-любопитният бе този, че Сорос получи голям удар от Тръмп като Тръмп намали с 38% финансирането на фонда, с който ЦРУ и Сорос контролираха преките Демокрации по света, а след това Тръмп отряза и други фондове към ООН и такива за който се знае, че парите се управляват от кръговете на сектата на Сорос !Вижте коя секта дърпа конците на Цветанов и Борисов  Стефан Пройнов

Що се отнася до българската проекция – имало опасения, че след идването на власт на Тръмп, който очевидно недолюбва Сорос, парите от Америка ще спрат.
Не, няма да спрат, но драстично ще намалеят . Събитията в САЩ миналата година и особено през тази, разтревожената американска средна класа, която изведе Тръмп на челни позиции, показа, че Америка има сили да се съпротивлява срещу соросианството.Вижте коя секта дърпа конците на Цветанов и Борисов  Стефан Пройнов

Сорос загуби в Америка там където се смяташе за всесилен, а сега ще загуби влиянието си и страните където Америка изнесоха Демокрацията си ! Така Американските фондации на Сорос обявиха, че парите ще се преразпределят по друг начин ! Какво означава това ли, ами тези 60% ще се преизчислят и там където има приоритети ще запазят целият си обем на финансиране, а там където няма такива ще бъдат орязани !
Както се казва „дето е текло пак ще капе“, ама ще капе и затова и не се чудете защо в България нещо соросоидните сектанти ги тресе глад !

Сектата на Сорос в момента е на режим ревизия като масово се ревизират различни сектори и се прави анализ на ресурса и ако до вчера са били дотирани под различни форми и грандове, днес парите ги няма и соросианството е подложено на недоимък и не ги съжалявайте до вчера те са били презадоволени за това, че са продавали родината си, нашата родина !
И оттук нататък нашите политици ще работят без пари само, защото децата са им заложници там в голямата Демокрация !

Този модел на управление чрез изнудване чрез най-милото Ви ще се пренесе и тук у нас върху Вас самите моделът за властване чрез страх и рекет е познат добре на ГЕРБ.
Те го въведоха по каноните на СИК и в момента вървят тихи процеси на ревизия и скоро ще стане ясно, че хранилката е празна, а експерименти направени с бели мишки, които са били затворени в едно помещение и изведнъж им се спира храната води до следният резултат – стига се неминуемо да канибализъм и скоро в сектата ще започне война всеки срещу всеки !
Тежко им и горко на ранобудните студенти, на протестната мрежа и на другите разни психо десни и „ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ” !
Та соросианството е към своят край! Гонени и преследвани ще са в редица страни както и Унгария също обяви война на Сорос в лицето на Виктор Орбан и скоро у нас ще ги изпратя с камъни повярвайте ми те си го знаят затова са се свили като малки сиви мишки !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.