Вижте къде ще бъде следващият огнен ад в България!

Вижте къде ще бъде следващият огнен ад в България!

Дано грешим Господи къде ще бъде следващият огнен ад в България!

След Кьолн да се готви София!
Една сбъркана хипотеза почиваща на една непотвърдена теза !
Кьолн: Да се готви София Паравана Хитрино колко неща се скриха зад него ? Измамена старица със над 12 0000 лева, няколко телефонни измами !
Дързък обир на над 3 милиона на шуменски бизнесмен !
Най-грандиозната историческа глупост на премиера свързана с представителството ни в ООН !
Няколко огромни имотни измами свързани с министерството на отбраната ! Скандални търговии и заобикаляне на процедури за над 1,2 милиона свързани с Москов !
Скриха се още някой друг бунт в Лесово и други мигрантски истории !
Пак циганин грабил и бил старица, но на практика в страната няма битова престъпност, няма и обир в домът на олимпийската ни шампионка по спортна стрелба !
Няма и как хората да знаят, че се отпуснаха тайно един милиард за построяване и саниране на ромски къщи и блокове !

Абе много яко след като са в оставка и я карат като за последно, щави се държавата, подписват се договори за обществени поръчки не на килограм, а на тон и все неизгодни за страната, а фирмите все от кръгът на ГЕРБ !
Сега докато приковано общественото внимание е в трагедията в Хитрино и какво означава трагедия – няколко стотин човека останали без жилища, а какво е това на фона на няколко стотин фирми, който са реализирали супер изгодни договори !

Няколко десетки политици пък си вдигат рейтингът като се надпреварват да се снимат кой пред цистерни, кой до починалите, кой в болници, други обикалят по студията и правят коментари !
Цялата мафия изпълнява волни фигури и пируети от радост необезпокоявани ! Как изведнъж Хитрино премахна битовата престъпност?
Премахна отговорността на депутатите към Българският народ, към изборният закон и референдума !

Efekt 2

Банки се продават, излизат доказателства за грандиозният грабеж на КТБ, заводи сменят собствениците си, а хората пращат СМС за Хитрино, а де факто плащат крехкото телешко внос от Венецуела със самолет на клетите мигранти и докато клетите имат първо, второ и трето в менюто проклетите политици източват държавната хазна със скоростта на светлината, а всички вперели очи в Хитрино.
Да, мъка е, трагедия голяма, но зад нея се отваря голяма яма не само в бюджета, а и в сърцата на хората помлени от политическата постановка !
Хора докато телевизорите ви забавляват и вниманието ви приковават България фалира, а всички ние няма да имаме един ден намира !

ТАЗИ ГЕНЕРАЛНА РЕПИТИЦИЯ ИЛИ ТАКА НАРЕЧЕНА ПОСТАНОВКА ЗАД НЕЯ СЕ КРИЕ ЕДНА БЪДЕЩА МАСОВКА !
Как ще реагират хората при един бъдещ атентат, как ще реагира държавната машина, как ще реагират медиите и обществото?
И никой не обърна внимание, че към тази постановка имаше и друга масовка направена в метрото и как ли разни агенти, профайлъри и аналитични звена са гледали на тези постановки, ами като на тренировки !

Хайде да се хванем на бас, че следващата трагедия голяма ще се случи в София в метрото и тогава народният гняв и омраза към политиците наши ще се насочи към други персонажи !

По Коледа стават чудеса, но по Коледа стават и безчинства и след Кьолн да се готви София !

И така докато народа се занимава политическата мафия ще ви управлява ! Дано грешим, дано не сме пророци, иначе народът ще извади наяве много пороци !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.