Вижте най големите страхове на Борисов !

Вижте най големите страхове на Борисов !


Борисов шлиферът си мени, но нрава не !
Магии, врачки, мутри, пачки, суеверия тресат Борисов!
Бойко Борисов е уплашен и неговите шамани правят всякакви втълпения и вменения в неговата и без това объркана глава !
Извадиха от гардероба Шлиферът, с който той имаше успех !
Според хора в кухнята Борисов носи скилида чесън в джобът си да го пази от уроки и вампири може би !

Неговите съветнички всеки ден му правят и хороскоп, говорят му за фазите на луната и за ретроградният Меркурий !
Математически изчисления за дни и дати, абе щаба е полудял на тези теми ! Врачки и баячки му правят заклинание да го харесват хората и да се върне народната любов !
Ходжи му правят муски и го споменават в молитвите си !
Всички от партията на Местан и от ДПС са тръгнали да му правят магии за харизма, защото техният успех зависи от неговият !

Дори са го издигнали като водач на листата не къде да е, ами в Хитрино! Да, това Хитрино, където има атентати и където най-лесно ще запеят песента против комунистите, защото именно от тази гара започва изселването на целият Делиорман !страхове на Борисов
И точно там ще бъдат припомнени омразата, а с нея и болката над определен етнос към комунистите !
И така паралелно с това има и инструктажи от агенти на ЦРУ, който са взели най-добрите практики от руските и световни манипулатори и силата на жестовете, и подаването на енергия !страхове на Борисов

Efekt 2

Ех, и ако Борисов можеше да пленява човешките мозъци както Жириновски, но уви не му се отдава !
Започнахме жестове с ръце когато говори пред хора и политици, но уви първичността му е по-силна и надделява над контрола и самоконтролът му и според анализатори на опозицията и на хора, които са запознати с науките за манипулация на масите злобата, изнервеността и агресията на Борисов ще нарастват !
Моли се на всички Богове само и само да е във властта, но уви !
Паниката е силно психическо състояние, едно от най-силните и не случайно древните са почитали Бог Пан (на старогръцки: Πάν, в превод вселена, свят, на гръцки: Πάνας) – Аркадски бог син на Зевс и Калисто, или на Уран или Хермес и на Гея или нимфата Пенелопа.

Първоначално божество на пасищата, но поради еднаквостта на името му с гръцката дума πασ,παντοσ (всичко) бил произведен с помощта на народоетимологията в бог на Вселената. Още като дете приличал на коза – бил обрасъл с косми по цялото тяло, с кози рога и крака и копита, с брада и с опашка.
Майка му щом го родила се изплашила и го подхвърлила, но Хермес го намерил и занесъл повит в заешка кожа на Олимп.
Боговете като го видели се изсмели, без да му обърнат особено внимание.

Пан бил преди всичко планинско божество.
На него били посветени планинските пещери. Самият той живеел в пещера на планината Ликей в Аркадия, където растяла елата, неговото свещено дърво. Там танцувал с Ехо и другите планински нимфи.
Пиндар го нарича най-съвършения танцьор сред боговете.

Покровителствал пастирите, стадата, ловците, пчеларите и рибарите. Влюбил се в нимфата Сиринга и дълго я преследвал, докато тя, за да се предпази от него се хвърлила в аркадската река Ладона, където майка ѝ я превърнала в тръстика.
От нея Пан направил овчарска свирка, носеща името на нимфата. Със свиренето си забавлявал нимфите и дори дръзнал да се състезава с Аполон, но бил победен по свирене от всеизвестния бог на изкуствата.
Когато някой пътник се загубел в гората Пан излизал насреща му и го стряскал с чудовищната си фигура. От тук идва „паника“ Викът на Пан можел да обърне в панически бяг цели армии, но виждаме, че и паниката е обзела и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и неговият сив Кардинал Цветан Цветанов !
Сега само чудо може да върне Бойко Борисов и ГЕРБ във властта и те се надяват на това !

Търсят се чудеса, но с народната любов и омраза чудеса не стават и няма как народът да го заобича онзи лошият материал, онзи беден и излъган народ, онзи болен и смазан народ, които иска само едно възмездие – съд и справедливост за Бойко Борисов !страхове на Борисов

А от скоро и всички известни магове и баячки говорят, че идват тежки времена за Бойко Борисов, а това допълнително разклаща нервната му система, а това е опасно и все пак Бойко извади мутренският шлифер, ако се поизнерви още малко може и да започнат да умират политици !

Някога когато беше мутра и конкуренцията му бе от мутри измряха бая народ, а сега той е политик и да не вземат да измират политици си говорят хората. Невярваме на приказки, но все пак вълкът козината си мени, нрава не !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.