Визуализация – магията на въображението

Визуализация – магията на въображението


Визуализация – магията на въображението
Магията, която ще вкара Бойко и Цветанов в затвора!
Вижте подробностите тук!
Визуализацията е едно от най-мощните методи за преобразуване на нашата действителност. Визуализацията е създаването на мисловен образ на реалността, която искаме да се реализира. Визуализацията е като прожектиране на филм във въображението, в което главният герой сме ние или тези двамата на тази картинка!

Трябва да „влезем“ в ролята и обстановката с всичките и усещания и това да ни носи приятни емоции, да го правим за забавление и когато сме много и това се проектира ще се превърне в истина!

Всеки може да визуализира.
Биомеханиката ни разкрива, че мозъкът не може да прави разлика между реалност и спомен, между ярката визуализация и реалността.
Едни и същи неврони се активират, когато гледаме нещо и когато си го припомняме или представяме.

Efekt 2

Мозъкът приема това, което изживяваме емоционално като факт, защото малкият мозък не разсъждава, а той изпълнява!
От там идва и закономерността, че под съзнанието може всичко!

ВИЖ КАК МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ КАЛЕНДАРА! olx.bg

Не е случайна приказката „Внимавайте какво си пожелавате за да не се сбъдне“!
Истината е, че ако всички ние силно пожелаем това да се случи то неминуемо ще се случи и няма закони на земята, които да му попречат !

Сега си купете този календар и всеки ден си пожелавайте да видите тази картинка по новините и един ден магията ще се случи и Вие сте били част от процеса, Вие сте били част от магията!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.