Виктор Орбан: Мигрантите са отрова за обществото ни !

Виктор Орбан: Мигрантите са отрова за обществото ни !
Виктор Орбан: Мигрантите са отрова за обществото ни !
Виктор Орбан затвори границите си!
Унгарският премиер Виктор Орбан блокира границите на страната си !
Още 3000 полицаи са разформировани по границите на Унгария със Сърбия и Хърватия след като Виктор Орбан разположи вече над 8000 полицаи и военни на границата си със Сърбия сега той подсилва отбраната на страната си от нежеланите нашественици !

Полицаите са снабдени с бронетранспортьори, хеликоптери, термокамери , кучета и дронове. В охраната на държавните граници участват и части на жандармерията.

Допълнителните полицейски сили имат задача да патрулират по границата със Сърбия и Хърватия.

Efekt 2

Думите на Виктор Орбан са били:
„Нямам желание да приема нито един мигрант, защото те са отрова за обществото“!

На 5 юли унгарският парламент гласува законодателни промени, които позволяват на полицията да връща обратно мигрантите, които са заловени в 8-километровата зона.

Президентът на Унгария Янош Адер насрочи за 2 октомври национален референдум, на който гражданите ще трябва да се произнесат относно квотното разпределение на мигранти в страните от ЕС и ако в Унгария президентът насрочва референдуми в България президентът спира референдуми !

И ако в Унгария премиерът спира вълната от мигранти на дела и на всяка цена то нашият премиер взима тлъсти недоказуеми, но суми от трафикантите и нямаме граница и ако се появи някой като Динко Вълев или Петър Низамов или Отрядите за опазване на границата ни веднага са арестувани и съдени за това как един премиер брани народът си от мигранти и как един друг премиер брани мигрантите от народът си ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.