Виктор Орбан: Християнството е последният шанс за Европа

Виктор Орбан: Християнството е последният шанс за Европа


Виктор Орбан: Поклон на Българската православна църква за борбата ѝ срещу ислямизацията
„Християнството е последният шанс за Европа.
Няма да се подчиня на Брюксел, на Берлин и на Париж за мигрантите.

Защото нов тъмен облак от Африка е надвиснал над Европа. Няма да позволя Унгария да загуби своята идентичност и да стане жертва на интернационалисти. Неолибералният модел, който иска да разсипе семейството, да посегне на суверенитета и на християнство не успя”.
Това каза премиерът на Унгария Виктор Орбан в годишния си отчен пред нацията, който прави всяка година през февруари на живо пред публика по националната телевизия, съобщи за Епицентър. бг Георги Марков, депутат от ГЕРБ.

Пред препълнена залата с млади хора Орбан, който утре пристига в София, заяви: „С най-голямо уважение се обръщам към Българската православна църква и я поздравявам в борбата ѝ срещу ислямизацията. Поклон пред БПЦ! Възхищавам ѝ се! Поздравявам България за опазване на границата на ЕС и утре ще занеса на София пакет от мерки за защита на границата и засилваане на сигурността срещу настъплението на теоризма и миграцията”.

Efekt 2

„Аз съм отявлен антикомунист, подчерта Орбан, но не мога да не изразя съжаление за състоянието на социалистическата партия в Унгария, която има под 10% влияание и е член на лявата интернационална партия. Но за нас няма по-важно от нашия народ и нашата идентичност.

С нашата политика за насърчаване на семейството успяхме да постигнем за 8 годинии 46% ръст на раждаемостта. Това е в резултат на грижите за младите хора, за семействата, които се насърчават специално с 3000 евро за трето дете, с 6 годишни платени отпуски за майките и с 25% намаляване на режийните за семействата с деца”.
Под бурните аплодимсени на залата Орбан декларира, че „енергетиката, медиите и банките са в унгарски ръце” и обеща: „Няма да позволим на чужди финансови институции и интереси да господстват в Унгария”.
В отчета за 8-годишния период на своето управление Орбан заяви, че са дадени паспортите на 1 милион нови граждани на Унгария, като през декември 2017 година той лично е връчил паспорта на милионния унгарски гражданин – тава са етнически унгарци от съседните страни, които се завръщат в родината.

„Двама души много яростно захапаха Унгария, посочи Орбан и ги назова: Мартин Шулц и Марио Ренци. И двамата си счупиха зъбите. Шулц искаше да получи всичко, а днес е едно нищо.”
Орбан не се спря дотук в речта си пред нацията. Зарече се: „Ще махнем намордника на Брюксел и камшика на МВФ”.
Орбан направи отчет за 8-годишното си управление в навечерието на парламентарните избори, които са на 8 април.
Източник: Епицентър.бг

Дали Виктор Орбан знае как Борисов, неговият приятел, още през правителството на Бойко 2 поиска да махнат Васил Левски от учебниците, че имал вредно влияние върху младежта !

Знае ли как Борисов контролирано пропуска ислямските орди през България? Знае ли как си пие кафето с Местан и как позволи да регистрират политическа партия основана на Исляма и как всички регистрирани вече мигранти ще коват законите у нас и един ден ще са официално представени във властта?

Църквата ни може да завява позиция, но не може да се бори срещу продажното ни правителство, в което има само еничари купени от Анкара и Ердоган!

Дали Орбан знае за какво ни подготвят, че има построени повече джамии у нас за последните десет години от както ГЕРБ са на власт, отколкото през цялото Османско владичество – Турско робство? Орбан казва „браво“, но нещата са далеч отвън неговите представи за България! Църквата има позиция, хората имат позиция, но и Ердоган има позиция, която не зачита нашата позиция!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.