Виктор Николаев унижи правителството на Орешарски: Българи ви мрази повече от Жан Виденов!

За пореден път правителството на Орешарски

беше публично унизено от Виктор Николаев. Той попита женицата Десислава Терзиева, дали вече са свикнали с факта, че цял един народ ги мрази?

Министърът на регионалното развитие и благоустройството не знаеше, какво да отговори на въпроса и започна да се оправдава като малко дете, че правителството на Орешарски все пак работи и това било най-важното според нея. Десислава Терзиева добави, че всички граждани могат да звънят денонощно на тел. 0700 130 20, за да сигнализират за ситуации в страната, които са свързани със зимната обстановка. Дали обаче някой ще приеме наистина този сигнал и ще помогне, е вече друг въпрос.

В края на разговора, министъра на регионалното развитие и благоустройството добави жалката фраза, че се надява зимата да е мека, за да се спестят пари.

Efekt 2

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator