Вицът за ГЕРБ, който ще Ви разплаче, а няма да Ви разсмее

Вицът за ГЕРБ, който ще Ви разплаче, а няма да Ви разсмее!
Вицът за ГЕРБ, който ще Ви разплаче, а няма да Ви разсмее!

Това е вицът за ГЕРБ, който ще Ви разплаче, а няма да Ви разсмее!

Вижте вицът:

Вицът за ГЕРБ от vicove.eu
Вицът за ГЕРБ от vicove.eu

“На предизборната си кампания Цецка Цачева – вашата мама, в Пазарджик попитала малкото ромче на име Мохамед бин Рашид Ал Мактум, син на новата симпатизантка на ГЕРБ жени Шаиха Хинд бинт Мактум бин Хума Ал Мактум: – Момченце как се казваш? А то си помислило, че го подиграват заради името и на чист български и рекъл: – Абе…. що не си е*ете майката!”

Истината е, че това макар и да е виц е много близо до истината !

Скоро ще започната така да кръщават децата си бременните ромки покрити с бурки в пазарджишкият квартал „Изток”, а по-късно и в другите гета в страната!
Попаднах на най-женският форум днес, на който заглавието досуш прилича на кандидатката за президент на ГЕРБ !

Efekt 2

Останах силно изтрещял, когато видях тема как да си изберете арабско име на детето, и темата се казва „Арабско име- моля за идеи“!

За мое учудване 30 страници с коментари как да си изберат арабско име на детето Българските жени !

Не липсваха и задълбочени проучвания кое име какво означава, как се изписва и какви са корените му, но не липсват и задълбочени проучвания кое име е библейско и кое е турско в този ред на мисли ! Говори се за женски имена, но когато стане дума за мъжкото име тогава таткото решава !

Честито на Всички Българи, който имат зетьове, който да решават имената на внуците им в нашата страна !
В България има традиция, в която децата се кръщават на имената на родителите си и така се запазва името на родът и така се предава родовата памет, а днес какво става ?

На бай Иван внучето се казва Мохамед и така докато ни претопят ! В Америка как е задължително първото име да бъде Американско, а после родовите имена !

И така за три поколения стават Американци !
В България няма да доживеем и три поколение и ще сме изчезнали като народ, бит и култура, ще сме изчезнали като нация, ще сме изчезнали и като наименование на страната ни дори на географските карти !

Гласуването за ГЕРБ е предателство към род и родина !

 

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.
Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.