На вниманието на гражданите ! Крадеца вика дръжте крадеца !

На вниманието на гражданите ! Крадеца вика дръжте крадеца !
На вниманието на гражданите !
Крадеца вика дръжте крадеца !

Бум на Битовата престъпност и в големите градове !
Крадците ползват всякакви хитрини за проверка ! Например оцапват вратата Ви с кал и ако не се изчисти значи няма кой да го направи и ще бъде разбито жилището Ви !

Дръжката на вратата се поръсва с креда или тебешир и ако не е изчистено значи никой не живее там в момента!
Малки трикове с хартийки мушнати на вратата също, щом хартийката е там значи никой не е отварял вратата и мишената е ясна !
А най-новият хит е да се залепи паяжина с плюнка на вратата и ако се отвори вратата тя се къса, ако не изгорели сте !
Бумът на кражби с този почерк е в София, Варна,Пловдив и Плевен, но от МВР са сигурни и че вълната ще залее и други градове !

Най-често се краде злато, пари и скъпа техника, но напоследък има тенденция и да се посяга на антикварни предмети, картини и стари часовници !
Отдавна стикер на СОТ на вратата не впечатлява грабителите! Някой бригади умеят да заглушават сигнала, а други знаят, че много от хората вече не си плащат СОТ-а и стикерът може да е от преди !
Бандитите са на принципът „ние сме длъжни да проверим“!

Efekt 2

Избухват и войни между бандитските бригади, защото гастролиращите нахлуват в регионите на местните крадци, а те си плащат на кварталните там и такива по реда, а новите не се отчитат на никого и пипат на тото и разбиват апартаменти на ВИП граждани, а го отнасят местните апаши и затова приказката „крадеца вика дръжте крадеца“ е много актуална, макар че в друг прочит !

Съвет към гражданите, който имат чистачка във входа – дайте и лев два ама да съблюдава за тези неща и може би тя ще Ви спаси от разбиване на жилището ВИ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.