Внимание , внимание как се отклонява внимание?

Внимание , внимание как се отклонява внимание?


Внимание на Вашето внимание, нещата на който не обърнахте внимание !
И така скандал с НДК от ГЕРБ пак сътвориха и хоп в Асеновград циганите скандал сътвориха !
Скараха се кака ти Лиляна и БЪчварова за пари в НДКАТО и Перата се втурна към Циганските махали и Динко се показа, абе скандала с НДК се замаза!

От Европа казаха за Каварна „глоби ще плащате на ден“, но никой там не каза, че ветрогенераторите са на Цветелина за голф клуба и за Бойко как ряза ленти, как всичко се е случило и кой е виновен за това, но пък извадиха суджуците за бела и как Бойко не бил ял бе темата на нашата прокуратура „ял ли е суджуци или не, това е въпроса“ и така на вашето внимание суджукът прикова, а за глобите от Европа никой нито дума за беля !

И така медиите сега казват „внимание, внимание на вашето внимание „Цанков камък“…“, а какво се случва в този момент никой дума не обели за ТОЛ таксите и как Борисов 3 реши държавата да ги построи всички мантинели и да ги даде на някой да ви дере !

Efekt 2

И как Тол таксите ще вдигнат цените поне по две на транспортните фирми никой не протестира, а от там на всичко ще се вдигне цената, което мине по магистралите ГАРБЕ, а народа си мълчи все пак скандала е не с грабежа, а с дискотеките нали? Внимание, внимание отвличат Вашето внимание с измислени новини уж се борят с фалшивите новини и така Марешки като патерица на диктата внася закон за фалшивите новини и никой не вижда, че се готви бунт сред рибари заради рекета от ИАРА, а кой отрови животните на ниара като бързо ги заклаха и ги изгориха да скрият отровната вода, а нали я пием ние сега?

И така един скандал прикрива втори, втори правят, а през това арести за речта на омразата и народът пак мълчи нали като това се цели – да млъкнат всички и срещу правителството на диктата всеки да сведе главата ! Кака Габриел се закани, че 16 000 ще арестува по заповед на Европол! Внимание, канят се да ви арестуват, ако се изкажете негативно затова за Бойко или добро, или нищо това е за сега !

И така всички медии ще ни прекършат един по един докато не остане само един Прокопиев и кръгът им капитал за който много ми е жал ! Жал ми е, че там няма репортери, а само по ноти от американското посолство свирят и все са трета или пета цигулка, но забележете при това те ще се борят с новините в тази страна !

Така, внимание, внимание за Бойко или добро, или нищо трябва да се пише и никакви коментари срещу властта, защото ще ви се случи нещо за беля !
И така главите преклонете, устите запушете!
500 години сте мълчали та още 500 надали ще са проблем – едва ли?
Както казват за загиналите на таз страна за мъртвите или добро, или нищо та и за Бойко ще да е така !
Само остана да го изпратим в сетният му час дали ще е оставка зависи само от Вас !
Ако някой иска да извика „оставка“ силно да изкрещи сега или да замълчи завинаги !
Щото идва епохата на Бойко 3, в която всеки трябва да мълчи !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.