Военен анализ: Сирийските бунтовници хвърлят предимно български гранати в Дамаск

Внимание !!!


Става въпрос за муниции от 39 и 54 милиметра, гранатомети и припаси за минохвъргачки!
Боеприпаси, предимно изработени в България, открива от началото на годината официалната сирийска армия след победите си срещу опозиционните сили, съобщава “Труд”, цитирайки специализирания във военните анализи сайт Jane’s Defence Weekly.

„Това показват снимки, които разпространява Сирийско-арабската новинарска агенция (САНА).

Става въпрос за муниции от 39 и 54 милиметра, гранатомети и припаси за минохвъргачки”, пише в статия на изданието, озаглавена „Български боеприпаси със сериозна роля в конфликта в Сирия”.

Efekt 2

Според авторите на материала – Джеръми Бини и Нийл Гибсън, фотосите в САНА доказват категорично, че Свободната сирийска армия разполага с много оръжия, произведени у нас.

„Някои от припасите са още опаковани, а на тях е числото десет в двоен кръг – код, че са от България. А състоянието, в което са, говори, че вероятно става въпрос за наскоро получена пратка”, пишат двамата анализатори.

granata

Източник:faktor.bg

Ние от Blife.eu можем само да констатираме тази информация, че Българската оръжейна индустрия работи, но за Американски фирми, а тези фирми търгуват с джихадистите от ‘’Ислямска Държава’’ ! Българското правителство не може да не знае, че основно синтетичните наркотици с който си доразмътват главите от ДЕАШ и ИД както и от АЛКАЙДА са с произход България !

Няма как да не знаят, че и над 80% от цигарите, който пушат там са КОЙ ли знае пак дошли от България! Сега и оръжието и мунициите са пак от България !

И пак Българи има замесени в трафикът и продажбата на заграбени антики от ИД по пътят им към Европа и САЩ ! Само в бизнесът с петрол дето няма Българска следа, ама то защото Путин ще го спира сигурно!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.