Воля за живот!

Воля за живот!


Всеки има право на живот! Спрете геноцидът над децата с увреждания, казват майките казваме и ние!

Вижте видео без звук, което ще Ви остави без думи!
Родителите настояват за реформи и приемането на Закон за личната помощ, който да гарантира независим живот на хората с увреждания.

„Всяка година се явяваме на конкурси като за космонавти, за да има децата ни асистент, а ние да можем да работим.
Не винаги успяваме да се класираме“, разказва майка на жена, която е със 100% инвалидност и не може да живее без чужда помощ.

Efekt 2

Правителството на ГЕРБ не решава проблемите, а то ги финансира и задълбочава!

Колко болка трябва да понесат тези майки, колко унижения, колко бюрокрация? Нима всяко живо същество няма право на живот?
И най-големите зверове на планетата ни се грижат за своите малки, а само държавата ни е мащеха за децата с увреждания!

Съдбата е жестока, но когато тази жестокост се допълва с бюрократични мъчения с цел да спестят пари от Социални министри, които ги наричат „Кухи лейки” в предният мандат на ГЕРБ!

Отношението е подобно и сега днес дори вицепрезидента Илияна Йотова посочи, че би поискала оставката на социалния министър заради чиновническия подход, колко дипломатично казано от нея, а майките казват, че е геноцид спрямо тях и децата им !

Трябва да има ясна политика в посока най-висока степен грижа за детето и майката, a не да се правят политики от човешката трагедия ! Тези майки са героини в една жестока съдба, в която правителството извършва геноцид над тях и децата им !

Стига ПИАР и политики на Борисов, стига геноцид над целият български народ! Не е редно всяка година майките да протестират, да се борят за трохите милостиня, но те не искат да ги съжаляват, те искат нормалност и правото на живот да им се гарантира за тях и техните деца !


Проклета да е всяка власт, която управлява с насилие и геноцид !

До кога ще търпим това?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.