Вот на недоверие ще има! Цветанов влиза в обяснителен режим

Вот на недоверие ще има! Цветанов влиза в обяснителен режим


Цветан Цветанов влезе в обяснителен режим !

Няма никаква предпоставка за вот на недоверие. Това каза в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. „Това е част от стратегията за фалшивите новини. Преди председателството да имат усещането, че държавата ни не е стабилна”, добави той. Президентът няма конституционната компетентност да избира председател на Агенцията за борба с корупцията, а БСП си правят политически пиар, коментира още Цветанов, коментира още Цветан Цветанов.

„БСП коментират законопроекта, който беше в първоначалния вариант от 2015 г., когато се обсъждаше и когато беше възможността Министерски съвет да определи председателя на Агенцията за борба с корупцията. Това, което в момента имаме като обсъждане и това, което беше направено като дискусия на 1 септември е, че председателят ще бъде назначаван от българския парламент, а парламентът не се ръководи от Бойко Борисов, а от всички 240 народни представители“, каза в предаването Цветан Цветанов.
По думите му, когато бъде избран председателят, зам.-председателят и членовете на съответния орган ще бъдат предложение на председателя и ще бъдат гласувани от българския парламент.

Efekt 2

„Това е същата хипотеза за разделението на властите. Президентът няма тази компетентност по Конституция да избира председател. Не че сме против това намерение. Това е чист политически пиар, за да може и БСП да кажат: „И ние сме за борба с корупцията“, допълни той.
Според Цветанов един вот на недоверие няма да разклати правителството, защото към настоящия момент няма никаква предпоставка за такъв.
„Това е част от стратегията за фалшивите новини и преди председателството да имат усещането, че държавата ни не е стабилна. Разбира се, че опозицията е в правото си да показва, че има характер, но аз искам да им заявя следното – не фалшивите новини издигат имиджа на една партия, а трябва да има дискусия по важните предложения, които предлага мнозинството или ако нямаш необходимата позиция, предлагай алтернатива, която да бъде конкурентоспособна“, подчерта той.

„Но подобно противопоставяне, което се цели умишлено от опозицията и по-специално от БСП, трябва да ви кажа, че е неработещо и съм убеден, че те искат просто да изместят напрежението, което имат във вътрешнополитически план. Виждате какви неща излизат – представители на техния пленум заявяват, че БСП са аут и не са алтернатива“, каза още Цветан Цветанов.
Не бива да се лепят етикети на цялата партия заради случая във Виноградец, коментира още в предаването зам.-председателят на ГЕРБ. След като няма повдигнато обвинение, Лазар Влайков е останал невинен. При тази ситуация, където под въздействието на алкохол е произвел с оръжие или той, или някой друг, изстрели, съм убеден, че строгостта на закона трябва да бъде изпълнена с пълната си сила, добави Цветанов.

“Политическото решение, което взехме, е да бъде изключен г-н Влайков, да се разграничим от действията му и да бъде призован да напусне общинския съвет. Свалили сме доверието си да бъде председател на общинския съвет“, заяви Цветанов. По думите му, когато се кандидатства за едни общински избори, много са хората, които могат да бъдат част от листата на общинските съветници. „Ако някой е предполагал, че ще направи такова тежко деяние, смятате ли, че ще бъде?“, запита Цветанов.
„Няма случай, в който или г-н Борисов, или аз да сме толерирали подобно поведение. Казали сме, че всеки, който уронва престижа на партията, ще бъде отстранен и ще се разграничим от него“, каза още Цветан Цветанов.
Вчера от думите на главния прокурор Сотир Цацаров стана ясно, че Окръжната прокуратура в Пловдив ще поеме убийството във Виноградец заради съмнения за пристрастност на прокурор от Пазарджик.
За изчезналия вече шести ден Адриан Цветан Цветанов коментира, че е правилно решението на ръководството на МВР да не се споделя публично информация, за да може да се свърши повече работа.

Източник: glasove.com
Цветан Цветанов удобно забравя, че Корнелия Нинова още на Бузлуджа обяви, че ще искат Вот на НЕдоверие на правителството !

Цялата страна се тресе от скандали и ГЕРБ се правят, че това не се случва ! Десетки протести в страната и всичко е нормално нали ?
Богомил Бонев нарече Цветанов срам за МВР, а той днес продължава да прави коментари по темата за МВР !
Това политическо лицемерие и мафиотско безочие не спира да се лее от един фалшив политик и всичко, което се говори против него било фалшива новина ! Рано или късно обаче хората ще го пометат повярвайте ни!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.