Време е да изхвърлим боклука !

Време е да изхвърлим боклука !

Време е да изхвърлим боклука !

Нямаме армия, нямаме и кой оръжие да произведе !

Нямаме и хранително вкусова промишленост, но и няма кой народът да нахрани !
Няма свинедобив, няма и овцедобив, няма и кокошки за яйца да снесат, няма да има децата ни скоро какво да ядът!
Децата ни в чужбина, младите ги няма, а тук са само болни баби и старци белобради !

Полицията брани род и родина само за пари или заплата, абе няма кой да ни опази страната!
Границата ни е само на хартия, влизат всеки ден от тия и уния, всякакви воини на Аллаха идват тука по волята на падишаха !
Паметници чупят, манастири се трошат, а няма кой да ни закриля, няма кой да ни опази от този дето родината си мрази !
Цигани гробища сквернят, няма и спасение и на онзи свят от този, който родината си мрази !
Избори сега ще има за президент, мъж или жена, кой за кого ще гласува сега?
От фирмата на Бойко сигурни в успеха я с чувалче бюлетини, я с протокол ще сменят, защото знаят как да фалшифицират имат, опит в това !
Една Русия със сантимент голям дето все от войни и РОБСТВА ни спасява е с нея Президент и министри всеки гледа ни скара!

Efekt 2

Една Русия, народ славянски братски и наричани от нас братушки платили кръвен данък със техните солдати и днес президента нарича терористи, а българските им другари сепаратисти, а в тоз миг и тоз час докато четеш това в страната влизат истинските терористи, орди джихадисти ни налазват на талази, казвам Ви няма кой да ни пази !
Дано народът вземе че въстане и реши да ги измете всичките от властта и създадем икономика и малък, и среден бизнес, и аграрна да ни е страната докато не са я отровили с пестициди и ГМО земята!
Време е да изхвърлим боклука казва Слави Трифонов и то не веднъж в ефир !
Но май е време да запрятаме ръкави всички и да спасяваме страната, защото иначе ще станем Гетото на Европа, което живее на сметището и няма кой да ни спаси, а време е ние сами !

Стига, вече не се ли начакахте на спасители, на мисии и на всякакви артисти създадени от стари комунисти? Време е да изхвърлим боклука! Викам аз, ела и ти вземи и свой приятел на концерта на Слави да отидем и да решим веднъж завинаги кой кум, кой сват, кой на народа е другар и кой е враг !

Време е да се вдигне суверена, време е да ги изправим до стената и на всеки му да се въздаде според делата !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.