Време е да се върнат мутрите

Време е да се върнат мутрите

Време е да се върнат мутрите онези от оня списък !

Онези от едно време, които сега гледат деца и някой от тях трудно връзват двата края, но пък са се променили и са станали повече хора от останалите дори! Онези, които си взеха поука, но днес те трябва да дадат поука !

Efekt 2

Живеем в паралелна държава, в която няма държава има мафия, а мафията си прави каквото си иска с всеки !Време е някой да сложи ред в хаоса, защото само с хаос не се живее и хаосът не може да бъде модел на живот, а редът е градивният и той почива на правила !

Днешните мутри не могат да сложат две думи в едно изречение, слушат чалга и главите им са промити от синтетичната дрога като бият, грабят и рекетират бедният народ и бизнеса като никой и не би инвестирал в такава държава ! Някога мафията у нас почиваше на някакви неписани правила – някога жени и деца не се закачаха, а баби и дядовци да бъдат ограбвани не е било !Някога мафията крадеше от мошениците и от тези, които си го заслужаваха, а днес обаче няма ред и на ред са най-слабите и старите хора с ало измамници, децата са мишена на наркодилърите, които се отчитат на ченгетата, а ченгетата шантажират родителите на децата !

 

Някой трябва да сложи ред в хаоса ви казваме иначе нещата са към своят край – изтребва се народът по заповед на правителството и не е само геноцид, а война срещу обикновените и нормалните, война срещу честните и градивните, щави се като за последно !А утре от кого ще крадете господа извратени мутри, от кого като изтребвате народът си?Царят тиква си мечтае да изчезне народът, но да остане бюджетът на страната и всичко да е за него и паралелната държава накратко казано за мафията !

То и една мафия де, ама на !

Няма как да станеш бизнесмен, защото ще те отвличат и рекетират !

Няма как да има инвеститори като несигурността е по-голяма, отколкото да инвестираш при сомалийските пирати даже !

От къде ще дойдат инвестиции в страната ни ?

Нормалните хора не искат да правят бизнес, да развиват каквото и да е производство или търговия, защото ги чака номера със суджука !

 

Обикновените са обект на мачкане от работодатели, правителство и репресивен апарат за да гласуват новият мандат на Мафията у властта !

При богатите, там е друго, днес излизаш да си разходиш кучето и утре те няма или отиваш да си отвориш Фитнеса и си носиш писмото в джоба, нали ?

Така е за съжаления няма ред нито подредба, нито да имаш, нито да нямаш в България !

Някога Българските мутри ходиха по света правиха пакости, но си носиха парите у нас, а днес парите от страната излизат било чрез търговски вериги, било то виртуални валути, опа и това го докопаха ченгетата !

 

Кодекса на Борисовата държава е, че парите са за взимане, а не за даване и ако някой изкарва и един лев без да си плати 80 стотинки от него на ГЕРБ за данък спокойствие го броят като кръвна обида и той е смазван !

Съд и Прокуратура както и МВР са на разположение на мафията и сега цар като ти разплаче майката на кого да се оплаче човека !

 

Някога старите мутри бяха нещо друго, а днес обаче днешните наркомани с извратени мозъци са най-лошото нещо – дребни, подли, удрят първи, тропат на куките и ги пазят прокурорите като няма кодекс на честа, няма нищо мъжко в тях !

Епилирани, гримирани вчерашни пръдлювци слугини на Бойковата държава изпълняват политически поръчки и си мислят, че са важни селски пръчки !

Време е да се върнат мутрите, защото само те могат да се преборят със сегашните такива !

 

Разберете трябват сърцати момчета, смели и корави за да ни избавят от тази епилирана евроатлантическа престъпна оргия !

Ред си трябва в страната иначе дето се казва си е*ало мамата!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.