Време е за родолюбие !

Време е за родолюбие !
Време е за родолюбие !

Или после имало едно време !

Имало едно време СССР !
Необятна страна и необятен пазар за българската консервена промишленост !
Имало едно време НРБ, малка страна с големи възможности, и изнасяла всякакви работи за този огромен и необятен пазар !

Народна република България!
Първо махнахме думат „народна“ и станахме РБ! Нещо като „реформаторски блок“, ама не точно, но е близко по значение – започнаха реформи, думата зад която се крие друга дума – промяна !
Промяна на курса, промяна на живота, промяна на ценности, промяна дори на родителските попечителства на малката България !

Efekt 2

И така някой каза, че трябва да бъдем откъснати от прегръдката на майка Русия и да бъдем наврени в ръцете на бащата на Демокрацията и така станахме демократи и капиталисти, станахме дори антихристи, станахме всякакви, но не и националисти !

И така всякакви кариеристи и популисти започнаха театрални постановки за американската мечта !
И как така всички сме чакали онази свобода за която клонял целият свят та и ние?
Е сега чувствате ли се свободни, чувствате ли се щастливи?
Според последни данни в Америка малко над 98% от хората са собственост на някой банка и всичко им е на кредит – къща, кола, телевизор дори и дрехите на гърбът!
Има работиш като роб, взимаш заплата и всичко е окей, но в един момент се разболяваш, уволнен си и всичко ти се взима, отиваш под моста !
В един момент работодателят ти нещо не го кефиш и край с теб и твоето семейство !

Край с мечтата да изучиш децата си, край с АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА ! Та да се върнем на темата – Русия купуваше нашата продукция и всички браншове на икономиката процъфтяваха, идваха в България милиони туристи и оставяха милиарди по курорти !
Така не виждам много американски туристи, не съм чул и да изнасяме нещо за Америка освен децата си и то трудно и който се уреди и на финала след две петилетки вече са и за тях е приключила американската мечта !

Е ще си идват от време на време да си направят зъбите и някой операция у нас, защото там е скъпо и после какво?
Какво ни даде Америка ?
Но можем да ви кажем какво ни взема !
Отне ни надеждата, отне ни суровините като злато и други, отне ни онази свобода за която ни говори, отне ни здравето, съсипа ни икономиката, нацията се пръсна по света в стремежът си да оцелява всеки по единично !
Отне ни фолклора, имам си друг – рап, чалга, техно и забравихме хората и народните си песни, че не звучали модерно !

Но пък за сметка на това си имаме мафия или по-точно мафията си има държава, а държава вече няма има само територия ограбвана от международни корпорации, а те са пазено от американски бази с танкове и бойни машини, самолети, войски, те са тук да гарантират техните интереси почти като в древният Рим – имат си тук легион, а ние армия нямаме и защо ние та ние сме превзети отвътре с американски фондации и НПОТА, който си обучиха русофоби и всякакви такива, които бълват отрови, но пък и те живеят за американската мечта – чакат си зелените карти и докато продават отечеството си, народът умира болен и беден, но на кого му пука освен на управляващите на хунтата на националните предатели ГЕРБ и другите ПП, които са в коалиция с тях !Време е за родолюбие !

А те искат да изкоренят споменът, че някога е имало по-добро време, в което са живели българският народ, но им трябва още време, още няколко поколения на чалгари и наркомани и тогава чак може да се унищожи споменът за социализмът, за времето, в което човекът за човекът бе брат, а и хората си говориха с обръщение един към друг с „другарко“ и „дрогарю“ !

А днес какво е, човек за човека е враг и всичко е война за оцеляване, война в семейството, война в службата, война в медиите, война на улицата, война хибридна и информационна, война в политиката, война на кръговете по интереси, война във всякакви форми, но войната не ражда мир, а войната ражда война !

Искате ли децата ви да бъдат родени във война и да живеят във война ?
Всеки трябва да се замисли какво ни даде Русия и какво ни даде Америка ?
Какво сме дали ние на света и какво ни отне този свят ?
Какво сме направили в личен план за тази наша страна и какво сме готови да и дадем ? Защото вече нещата си отиват май на нова Демокрация, нова по-радикална, един вид за България уникална !
Всеки от нас трябва да е готов да бъде неудобен, да бъде реалист, не комунист, да бъде не русофил или русофоб, а да бъде българофил, който милее за нашата страна или да хваща пътя в неизвестността и да ражда деца за друга страна, но „чужбина не става родина“ запомнете това, ако ли не попитайте тези дето според вас са успели в уредените страни дали за България не ги боли?

Време е за равносметка, време и да им потърсим сметка, защото утре на вас ще се потърси сметка от вашите деца и тогава ще се установи, че сме пропуснали момента, в които да спасим страната и бъдещето на децата ни е бил точно този момент, точно това време и то е било сега и веднага !

Време е за родолюбие !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.