Врем е за лопатокрация !

Врем е за лопатокрация !


Време е за оставка веднага !
След като ГЕРБ са в ужас и шок, загубили доверието на гражданите на България, те нямат никаква алтернатива освен да манипулират изборите на втори тур !

Не че не са манипулирали и на първи тур, но не са и предполагали за огромната народна омраза, че е в такива размери !
Повечето председатели на секционни комисии в страната са доверени лица на ГЕРБ и не се чудете, че липсват над 17 000 пликове и бюлетини за референдумът !

Не се чудете, че няма секция без човек на ГЕРБ в нея, но наказателният вот на народа е в такива размери, че и нито мъртвите души да станат от онзи свят, нито Господ да слезе не може да оправи аритметиката на Борисов! А и сега след като доказа пред цял един народ, че няма нито капка мъжество, нито капка доблест, нито капка истина в думите му ГЕРБ върви към бърз разпад !

Efekt 2

Последна злоба ще се излее по малките градове и села с последни заплахи, последни напъни от страх, че губят всичко !
Но Хората разпознават кога един човек е отчаян, кога един човек е в безизходица и не се боят от него, а напротив време е равносметка за подигравки и унижения, време за възмездие !
Години наред Бойко Методиев Борисов се подиграва на цялата Българска нация, една нация унижавана ежедневно, мачкана и принизявана до ниво на робство, наричана лош материал, наричана как ли не, поругавани и оскърбявани с отнети надежди, с отнета чест, с принизявана История и с оскърбително отношение към Българите !

С подменени ценности, без морал, без капка човещина, вечно противопоставяни, вечно грабени с данъци, такси, винетки, с най-ниски доходи, с най-скъпи лекарства, но това изтребление вече трябва да спре !

До тук оцелявахме по законите на естественият подбор, оцелявахме на магия или иначе казано със сланина и инат ! Но народът каза „стига, не ни е страх, не ни пука и вече нямаме какво да губим, защото този живот не си струва, а по-добре да умрем в борба за свобода, отколкото в бедност, болести и нищета“!

Правителството мълчи, крият се като мишки !
Хилъри Клинтън идва в България и тя държеше това правителство, но освобождението идва с висше, фамилията на Клинтън губят Америка и заедно с това и нейната колония България!Врем е да изхвърлим боклука
„Време е да изхвърлим боклука“ това скандираха стотици хиляди в страната, това са постове и в мрежите и Фейсбук ! Време е Борисов да си подаде оставка и ако още се крие в мишата си дупка.
Скоро ще отидем да му я поискаме лично !

 

Най-страшният гняв е на търпеливият човек, той няма граници !
А този народ 27 години търпя и бе грабен и грабен докато се стигна до момента, в който няма какво да губи вече освен изнасилената си чест !

Оставка веднага или както при Чаушеску в съседна нам страна, избирай тикво, народа няма да те чака !
Бог да пази България и всички Българи където и да са прокудени по Света !
Казано е „на всеки му ще се въздаде според делата“!

Време е за лопатокрация
И тук автора допълни за Бойко и Цветанов с чест бих турил грях на душата своя, но първо да си взема аз лопата!
И след като Демокрацията ни мутира, време е народът пък да се радикализира !
Не с метли, а с лопати ще изринем боклука от властта, подай ОСТАВКА Бойко веднага !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.